SVI PRIČAJU O NJIHOVOM POLJUPCU Zadrugari progovorili o odnosu Tare i Frana: Evo šta se zapravo desilo na žurci! (FOTO/VIDEO)

Nove simpatije u Beloj kući?

Tara Simov i Fran Pujas
Foto: printscreen/Youtube

Tara i Fran su veoma bliski od početka rijalitija, odnosno, od kada je ona ušla u Zadrugu, a u nekoliko navrata je isticala i kako se, dok je bila napolju, čula sa Pujasovom majkom.

Ona tvrdi da su njih dvoje samo prijatelji i nikada se nije polemisalo o emocijama između njih dvoje, ali haos koji je izbio u Zadruzi, bacio je određene sumnje na njihov odnos.

Naime, za crnim stolom je počelo da se priča o tome da li su se Tara i Fran poljubili na žurci, a dok njih dvoje tvrde da se ništa nije desilo, Paula je ubeđena da je došlo do tog famoznog poljupca.

Fran Pujas
Foto: printscreen/Youtube

Naravno, moralo je da dođe i do svađe kako bi se ceo haos rešio, a nakon Pujasove izjave da se Tara "stiskala" uz njega na žurci, nastalo je opšte rasulo.

Da li emocije zaista postoje, bar sa jedne strane, ostaje da vidimo, a s obzirom na to da je Fran odlučio da bude sam u kući, pa je čak odbio i jednu od najatraktivnijih cimerki, o čemu možete pročitati OVDE, ne bi bilo iznenađujuće da ostane sam i do kraja rijalitija.

S druge strane, neki ukućani veruju da je reč o Pauli i da upravo zbog nje ne želi da ulazi u veze sa drugim devojkama u kući. 

Paula i Fran u ljubavnom zanosu
Foto: printscreen/Youtube

BONUS VIDEO 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi