Vladimir Tomović
YouTube/Printscreen
Vladimir Tomović

YouTube/Printscreen

Vladimir Tomović, Foto: YouTube/Printscreen

Naime, rekao je da je njihov odnos trajno narušen kada mu je Zerina pokazala sredenji prst, na šta je ona skočila i napala ga.

- Vladimire nemoj se sa mnom igrati rijalitija, neće ti biti dobro. Pa, bolje da si mi pokazao srednji prst nego ovo sve što si uradio. Nemoj sa mnom da se igraš rijalitija, zadnji put te upozoravam. Ja ovde svaki odnos gradim bez ikakve kalkulacije! Ružno je to što radite, i jedno, i drugo. Mene zabole d*pe, ti ništa meni nisi napravio, ti samo sebi praviš, nemamo o čemu razgovarati - urlala je Zerina.

- Ne trebaš mi, ispao si g*vnokao čovek. Ti nemaš osećanja kod tebe je samo kalkulacija - rekla je Zerina.

Zerina Hećo

YouTube/Printscreen

Zerina Hećo, Foto: YouTube/Printscreen

- Hajde da stavimo tačku na naš odnos - rekao je Vladimir.

- Stavili smo tačko - rekla je Zerina.

Nakon ovoga Vladimiru je pitanje postavila Nadica.

- Rekao si da Jovana ništa loše nije uradila i da bi njen momak trebao da dođe u "Zadrugu" za Novu godinu da je vidi. Da li ti planiraš da tada nastaviš svoju malu igru, pošto ne verujem da je voliš kao što kažeš, ne voliš ti nikoga - rekla je Nadica.

Nadica

YouTube/Printscreen

Nadica, Foto: YouTube/Printscreen

- Iskreno bio sam zaljubljen u Jovanu, nije to bilo moralno sa moje strane jer je bila zauzeta. Trebalo je da stavim tačku kada sam shvatila da voli drugoga. Ona voli dečka, stalno piše Jovana i Luka. Jedva čekam da se vide za Novu godinu, a mojoj majci poručujem da dođe ovde da se vidimo za Novu godinu, ako ne dođeš za mene se rijaliti završava, izlazim iz rijalitija, ne interesuje me ni produkcija ni obezbeđenje, ni dogovori, ni ugovor. Gospođo Tomović 31-og budi ovde inače ja odlazim - rekao je Tomović.

- Jel ti to pripremaš teren - rekao je Tomović.

- I oni kosači na terenu kose, pripremaju pa odu kući - rekao je Vladimir.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: