Uporna do svog cilja: Sandra Rešić je imala više od 90 kilograma, a nećete verovati koliko je smršala do ulaska u rijaliti!

Majka je mislila da će dobiti cirozu jetre...

Sandra Rešić
Sandra Rešić, Foto: Instagram/printscreen

Sandra Rešić, pevačica i sadašnja učesnica rijalitija, doživela je drastičnu vizuelnu promenu budući da je uspela da skine čak 35 kilograma.

Ona je istakla da je sama sebi bila "debela i masna".

Sandra Rešić
 Foto: Alo.rs

- Nisam se osećala ženstveno. Htela sam da smršam, ali nisam imala dovoljno volje dok na meni nije sve počelo da puca. Jela sam slatkiše dan i noć. Došao je momenat kada sam sama sebi rekla: "Sandra, povlačiš se iz svega, nema više fotošopiranja fotografija, objavićeš fotografiju tek kad smršaš!". Nije trebalo da smršam pet kilograma nego 30! Baš sam bila debela. Počela sam zdravo da se hranim, jela sam barenu hranu, izbegavala sam sve što goji. U teretanu sam išla pet puta nedeljno, ali se tek posle tri meseca videla promena... - rekla je Sandra, pa nastavila da priča o tome kako je pila gazirane sokove.

 - Dešavalo mi se da popijem i dva, tri litra dnevno! Mama me je grdila, plašila se da ne dobijem cirozu jetre. Bila sam na ivici da obolim zbog nenormalnog korišćenja gaziranih pića. Na sve to, jela sam slatkiše u ogromnim količinama, i to najviš pred spavanje - priznala je Rešićeva.

- Hrana je definitivno najveća zaraza. Ona je kao droga - dodala je Sandra, ističući da je u rešila da promeni život kada je imala 92 kilograma, dok je na imanje u Šimanovcima otišla kada je na vagi ugledala cifru od 57 kilograma.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi