MAJKA ZADRUGARA OTKRILA DETALJE PORODIČNE TRAGEDIJE: "Umro je kad je imao 10 godina na pločniku, pred kućom!" (FOTO/VIDEO)

Tuga

Neca Tik Tok
Neca Tik Tok, Foto: YouTube/Printscreen

Milena Lazić, majka Nece Tiktokera, koji trenutno boravi u "Zadruzi", podelila je sa javnošću potresne detalje vezane za porodičnu tragediju od koje se nisu oporavili potpuno do danas.

- Neca je imao mnogo problema, naročito u osnovnoj školi kada su ga drugari šikanirali i maltretirali. On je jako snalažljiv jer zna šta smo prošli kada mu je rođeni brat Danijel sa deset godina umro na pločniku ispred porodične kuće, kada je pucao iz vazdušne puške. Mi živimo u Kobalju kod Smedereva, to je malo mesto i sve se zna - počela je priču za Star, a prenose mediji.

Neca Tik Tok
Neca Tik Tok, Foto: YouTube/Printscreen

- Moj Neca je sve to teško podneo. Zna da mu je brat želeo vazdušnu pušku više od bilo koje druge igračke, ali pošto je bio maloletan, nije mogao da je kupi, jer nije mogla dozvola za nju da se dobije. Uzeo je od komšije i pucao. Taj pucanj ga je koštao života. Prepuklo mu je srce od prevelike napetosti. Neca ne voli da priča o toj tragediji koja nas je zadesila, čuva to u sebi, zato je malo zatvoreniji za priču. Tada smo prošli pakao, a ja sam se razbolela. Neca je imao averziju i prema plastičnim igračkama i pištoljima, puškama, ratnicima... Igrao se više sa nekim lutkicama, zbog čega su ga deca zavitlavala i pravila mu probleme - dodala je Lazićeva.

Prem da je Neca zadrugar, predlažemo da pogledate i užasnu tuču Mine i Filipa, gde je Car popio jednu lepu, plavu masnicu. Detaljnije pogledajte OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi