Stanija Kristijan
Printscreen

 

Stanija Kristijan

Printscreen

 Foto: Printscreen

- Zaklinjem se u svoje dvoje dece, ubiću Staniju lično ili preko svojih ljudi ako mi se iskreno ne izvini što mi je spomenula decu! Ubiću je, pa makar po cenu da idem na robiju i provedem 40 godina tamo - rekao je za crnim stolom Kristijan Golubović, dok su ga ostali zadrugari gledali u šoku i neverici.

Stanija Dobrojević

Privatni album

Foto: Privatni album

Kriminolog Zlatko Nikolić kaže za „Alo!“ da ove pretnje nisu naivne, te da nadležni organi moraju da reaguju. 

- Ako mene pitate, on je već trebalo da bude uhapšen. Već nedelju dana priča zadrugarima u kojim je sve kriminalnim radnjama učestvovao, kako ima pancir, pištolj, obezbeđenje... Tada je još tužilaštvo trebalo da reaguje i da uđe i uhapsi ga! - kaže Nikolić i dodaje:
- Odakle njemu pištolj?! On je povratnik s kriminalnim dosijeom i nema nijedan osnov da legalno poseduje oružje - objašnjava za „Alo!“ kriminolog.
- Da li je on lažovčina ili ne, treba sud da utvrdi, ali on za sve izrečeno mora da odgovara! - ističe kriminolog Zlatko Nikolić za „Alo!“.

Stanija: Državo, reaguj!

Dok je Kristijan govorio kako će da likvidira Staniju, ona se iz Amerike oglasila na svom Instagram profilu. - Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno preti smrću. Pre pet godina me je isti taj čovek javno reketirao, cela zemlja je to gledala i ćutala. Niko reagovao nije?! Sad mi javno preti smrću! Državo, reaguj! Dosta više! - napisala je Stanija i dodala: - Apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nemi, već da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni šou-biznis, ovo je moj život i meni je javno zaprećeno smrću! - završila je Stanija.

Kristijan Golubović

Printscreen

Foto: Printscreen

Pročitajte još:

Komentari (5)

Mali

18.09.2020 08:33

Izjavio je Zlatko penzionisani pedagog. Kakvi kriminolog

dragana

18.09.2020 12:08

@Mali - Oduvek sam govorila da ovakvim gadostima nije mesto na nacionalnoj frekvenciji u udarnim terminima, nikakao.Penzioneri su branili kao i naša vlast rečima "ko neće nije u obavezi da gleda".Konačno dočekah da i moja baba odani gledalac pinka izusti"šta će nam kriminal na tv ovo treba zabraniti".E pa baba to su današnji uzori starlete i kriminalci.A i Golubović i onako pola života proveo u Cz a drugu polovinu na Pinku.

mish

18.09.2020 08:51

alo ljudi... jel vi uopste slusate sta je taj covek uopste rekao!?

fleks

18.09.2020 08:58

Fali ti medijske paznje curo..da li moze neko da ti sapne da smaras!

Nada

18.09.2020 09:40

Psovanje dece,zena, roditelja u Zadruzi je svakodnevnica gde se mora staviti tacka i sankcionisanje . Pretnje ubistvom ili batinama takodje. Tu spadaju ne samo Kristijan vec i Lepi Mica, Bora ............. ! Mislim da je Stanija isto otisla predaleko sa izazivanjem ali je dobro da se pokrene ta tema kod ovlascenih institucija !