Stanija i Kristijan
Alo!
Stanija i Kristijan

Alo!

Stanija i Kristijan, Foto: Alo!

Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) odlučio je da obustavi postupak protiv Televizije „Pink“ zbog emitovanja pretnji ubistvom učesnika „Zadruge“ u programu uživo, u septembru prošle godine, objavilo je Udruženje novinara Srbije.

Kristijan Golubović, jedan od učesnika rijaliti programa „Zadruga“, 16. septembra 2020, javno je uputio pretnje ubistvom starleti Staniji Dobrojević. Golubović je uživo u programu pretio starleti.

- Ubiću Staniju Dobrojević lično ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini za ono što mi je uvredila decu. I ubiću svakog u životu ko mi bude spomenuo dete - rekao je on.

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević

Dejan Briza/Alo!

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević, Foto: Dejan Briza/Alo!

Neposredno posle ovih pretnji, REM je podneo Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti protiv Golubovića i pokrenuo postupak za izricanje mere Televiziji „Pink“, koji je Savet Regulatora juče obustavio.

Na sajtu REM-a je objavljeno da su članovi obavešteni kako je nadležno tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu oštećene Stanije Dobrojević zbog pretnji, uz obrazloženje da to nije delo koje se goni po službenoj dužnosti, već po privatnoj tužbi. Stavu tužilaštva se pridružila i većina članova REM-a.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Nada

25.02.2021 14:47

Ahahaha sada ce svako svakome da preti i da za to ne odgovara ! Korupcija na zavidnom nivou !