Luna i Marko
Alo! / Dejan Briza
Luna i Marko

Alo! / Dejan Briza

Luna i Marko, Foto: Alo! / Dejan Briza

Ova Makedonka kaže da je često prisustvovala nemilim scenama između Marka i Aleksandre.

- Najpre je bio u vezi sa Aleksandrom, ali posle toga i s mojom najboljom prijateljicom iz Makedonije, čije ime ne bih da otkrivam. Marko nas je sve tri angažovao kao animir-dame u jednom klubu u Cirihu! Njegova veza sa Aleksandrom je baš bila burna. Bila sam prisutna kad je došao na vrata stana u kojem smo nas dve živele i rekao joj da izađe napolje. Nije htela jer se spremala za posao, pa je počeo da je vuče za kosu. Počeli su da se koškaju, a ja sam morala da ih razdvajam. I moja prijateljica, s kojom je Marko bio posle Aleksandre, takođe je imala problema s njim. Tukao ju je kad nije htela da mu da novac za piće i drogu - počinje Katica priču.

- Aleksandra je pobegla od njega u Beograd, a on se onda smuvao sa tom mojom drugaricom iz Makedonije. Ona je s njim ostala trudna, a zatim je doživela tešku saobraćajku. Pet dana su joj se lekari borili za život, a Marko joj je pokupio sve pare i pobegao u "Zadrugu", dodala je Katica.

Sagovornica je ubeđena da Đoganijeva nije ni svesna s kim ima posla.

Luna Đogani Marko Miljković

YouTube/printscreen

Luna Đogani Marko Miljković, Foto: YouTube/printscreen

- Ista sudbina čeka i Lunu! Ona ne zna s kim je u vezi! Miljkovića ne interesuje ljubav, već samo lova. Upropastiće joj život! - priča Katica, koja tvrdi da zna sve Milikovićeve prljavije tajne.

- On zarađuje od toga što nalazi animir-dame za klubove nekih Albanaca u inostranstvu. Angažuje devojke iz Srbije i Bosne, a sve se to radi na crno! Za četiri dana je uzimao i po 5.000 franaka! Nas je prevario za pare, pošto je s gazdama klubova dogovarao jednu cenu, a onda nama davao upola manje, najviše 250 franaka za veče. Koristio nas je.

Sekovska tvrdi da je Miljković osim devojaka prevario i gazde lokala: Uzeo je pare od njih i obećao da će im dovesti još animir-dama. Umesto toga, zbrisao je s novcem u Srbiju. Onda su ti opasni tipovi dolazili do Luninog stana da ga traže, ali on je već otišao u Brus, pa u Tursku.

BONUS VIDEO: 

Pročitajte i:

Komentari (9)

Mia

30.09.2020 12:03

Ova zena je zaludjeni hejter koja objavljuje slike ispred njihove zorgde sa porukom da ce da ih kolje. Ovoj devojci treba strucna pomoc, pomoc jednog dobrog psihijatra.

Mina

01.10.2020 11:23

@Mia - Treba traziti zabranu prilaska!

tala

30.09.2020 14:39

Katastrofa dosta više pusti te ih da uzivaj u njinu ljubav šta bi prošlosti to je proslo sad samo gas napred !!!

Nada

30.09.2020 15:43

@tala - Ma sta je proslo decko je lopina i podvodac ! Bolje bi mu bilo da pogleda malo na majku !

JA*

01.10.2020 08:48

@tala - Nada @tala.....sve i da je tako, sta je cekala do sada da to kaze? Sve mi se cini da je ovo orkestrirano od nekog drugog ko patoloski mrzi Marka,a znamo ko je to . Sve sto radis lose,polako ti se vraca !

Lana

30.09.2020 16:05

Treba pogledati njene slike, a pogotovo umobolesne objave i dela, lako se zaključi da je ova žena, inače intimus Ilije Pečenice i Mirka Gavrića, umnoporemećena osoba koja uhodi Marka i često objavljuje jezive preteće statuse u kojima Anabelinim i Gavrićevim pratiteljkama na i stagramu, obećava da će da zakolje Miljkovića. Nažalost, ona je strani državljanin, pa su je verovatno zato Anabela i Gavrić iskoristili da Marku “čestitaju” rodjendan. Neverovatno na šta su sve spremni ti ljudi-zla!

Una

30.09.2020 17:00

@Nada tebe pokrao i podvodio, pa znaš i tvrdiš?! Već dve godine Anabela i Gavrić peko istig Taloga probaju da mu nameste razne priče, sve je demantovano. A ovo je sramota onog ko je objavio njene izjave, maloumne i umnoporemećene osobe, po novinarskoj etici, ne treba koristiti za nečiju propagandu, nikada. Ova žena je za psihijatriju, ko normalan uhodi ljude i preti da će da ih kolje, a ova bolesnica to radi Marku. Ko ne veruje neka pogleda njen instagram nalog, sve će mu se samo kazati.

Božena

30.09.2020 19:06

Ona je Hrvatica kao i ja, znam da je poremečena od droge i prostitucije, ali isto znam da je primila novac od Lunine majke da pljuje po tom dečku!!!!

tala

30.09.2020 20:54

@Božena - Sramota da ju bude njojzi i Anabeli ona je NIJE SIGURNO nikakva majka !