Luna i Marko
Alo! / Dejan Briza

U porodicama Đogani i Miljković ovih dana je prava euforija zbog Lunine trudnoće. Kako saznajemo, buduća baka Anabela najviše strepi, pa stalno opominje Lunu kako da se ponaša. Budućoj mami je, kako saznajemo, i doktor rekao da mora da promeni život iz korena.

Kako je Luna ranije imala ginekoloških problema, doktor joj je savetovao da što više miruje, te da redovno dolazi na kontrole kako bi sprečili eventualne komplikacije.

Luna i Marko

Alo! / Dejan Briza

Foto: Alo! / Dejan Briza

- Prva poseta ginekologu je odlično prošla. Luna je pažljivo slušala šta joj doktor govori i kazala mu da će se pridržavati svih saveta s obzirom na to da je imala ranije problema zbog kojih je u jednom trenutku čak mislila da će teško zatrudneti. Doktor joj je rekao da mora što više da miruje, posebno prvih nedelja, a takođe da se ne nervira. Zato joj sada svi udovoljavaju i pokušavaju da je što više razmaze. Drago joj je što je uspela da izgladi odnos sa majkom jer ju je to, između ostalog, najviše nerviralo - kaže naš izvor.

Ono što joj je još doktor savetovao jeste da iz korena promeni loše navike kada je hrana u pitanju, pa će morati da izbaci brzu hranu i gazirane napitke.

Luna i Marko

Alo! / Dejan Briza

Foto: Alo! / Dejan Briza

- Moraće da povede računa o ishrani, a to podrazumeva da unosi što više vitamina. Preporuka doktora je da zaboravi na ono što je do sada jela jer se šokirao kada mu je saopštila svoj jelovnik, pa joj je povećao unos povrća, voća, ali i vode koju ona ne konzumira u dovoljnoj količini - rekao je naš izvor, koji dodaje da joj je doktor strogo zabranio izlaske.

- Treba u potpunosti iz više faktora da smanji noćne izlaske. Na nastupe da zaboravi, ne samo zbog korone već i zbog sveukupnog lošeg uticaja. Takođe joj je rečeno da se ne viđa sa velikim brojem ljudi iako ima veliku familiju, zato što vladaju sezonski virusi pored korone. Doktori su joj rekli da masku nosi svuda, bez obzira da li je napolju ili unutra, kao i da smanji stres. Takođe joj je rečeno da i ne pomišlja na ulazak u rijaliti, iako ona o tome nije razmišljala ni pre trudnoće.

Luna i Anabela

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

Anabela je danima ushićena od kada je saznala da će postati baka, pa je već rekla budućim roditeljima da će ona biti zadužena za uređenje i kupovinu dečje sobe u kući u koju planiraju da se presele.

Marko, Luna, Anabela

E-Stock

Foto: E-Stock

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (3)

Nada

23.10.2020 18:43

Eto nema pola dana i opet o Luni - mora da kuva a nezna, ne pije vodu vec pivo, nezna nista da uradi a najvise ce joj nedostajati nocni zivot ! Marko je to zasluzio i videcemo kako ce to izdrzati . Princezi treba jaja titrati !

Anja

23.10.2020 21:19

Za nastupe je lako, nema ih pa ih ne treba otkazivati

Božo

24.10.2020 00:10

Smestiti je na VMA. Poseban apartman za sve Djogaje da je cuvalu i paze.