Toma Panić
Foto: PinkTv/Printscreen
Toma Panić

Foto: PinkTv/Printscreen

Toma Panić, Foto: Foto: PinkTv/Printscreen

- Zadrugari, obaveštavamo vas da je Toma diskvalifikovan i da će televizija Pink podneti tužbu i potraživati 50.000 evra od njega - pročitao je Ša.

Naime, on je u pijanom stanju pravio probleme, dok je u jednom trenutku pokušao da nasrne na Lepog Miću.

Toma Panić sa detetom

Printscreen/ Instagram

Toma Panić sa detetom, Foto: Printscreen/ Instagram

- Došao tata - napisala je Biljićeva u svojoj objavi i tako pokazala da je među njima sada sve u najboljem redu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (7)

dizna

14.01.2021 09:53

Slepac tezak.

Nada

14.01.2021 18:33

@dizna - Zasto je Toma slepac a nisi ti ? Przulj je Mitrovicev pulen kao i Djedovic i jos nikada nisu bili kaznjeni a sve najgore poteklo je bas iz njihovih usta - Przulju se familija raspala o Djedovic je gej tako da imaju neku zajednicku zicu ! previse su se okomili na Tomin zivot i njegovu privatnost a svoje djubre ispret vrata nece da pociste ! Mitrovic je dvolican kada deli arsine !

Jeca

14.01.2021 10:07

Sta od ove i ovakve produkcije ocekivati? Lepi Mica na sve nasrce, svima skace u oci i sve zivo vredja i nikada nije bio kaznjen...Mnogi su kaznjeni honorarom zbog fizickog kontakta - tuce a Tomu su izbacili jer je provocirao Lepog Micu? Toma treba da tuzi produkciju a ne oni njega!

Mika

14.01.2021 10:28

Oni svakog dana nasrcu jedni na druge. Samari, pesnice i udarci nogom se ne kaznjavaju adekvatno, ili se ne kaznjavsju. Nepravda.

Nada

14.01.2021 10:35

Naravno da je alkohol cudo i da nije za svakoga ali isto tako je i Przulj tu u ulozi provokatora i nekoga provocira toliko da na kraju bude izbacen - ja nisam u zivotu videla vece zlo od Mice i zasto on ima posebnu zastitu a toliki je gad !

lili

14.01.2021 12:15

Nisam ni za koga od njih, nije ni Toma cvećka ..ali ne mogu da verujem da je on diskvalifikovan, i to u pijanom stanju učinjeno. Da li je tsj Mića crveno slovo? A Miljana radila mnogo gore stvari, i mnogi drugi, pa nisu.Kulićke se šetkaju, malo kući, malo rijaliti.Ovaj Mitrović je sve izrežirao. Toma mu više ne treba, i to je to...ubacuje drugu priču...bljak...

zagor

14.01.2021 18:27

Ko je ova budala??