Fran
Foto: PinkTv/Printscreen
Fran

Foto: PinkTv/Printscreen

Fran, Foto: Foto: PinkTv/Printscreen

- Ti na*ušavaš ljude sa kojima si jako blizak, oni to zameraju, ali ti ne govore, jer te vole. Sada me boli moje malo slatko d*pence za tebe. On se predstavio kao muškarčina, da je dilovao, budi muškarčina i prema devojci. A ti si mene gurnuo i dobio si dvonedeljni honorar, žao mi je što nije osuđeno od javnosti. Ja sma se posvetila samo tebi, tvom mozgu, branila sam te ovde - pričala je Tara o Franu.

- Koliko si ti zaljubljena u Frana, čoveče - ubacio se Stefan Šebez.

Tara Simov

Alo.rs

Tara Simov, Foto: Alo.rs

- Ti si fizički maltretirao bivšu devojku koju i dalje voliš, šutirao si plastičnog deda Mraza, meni je žao što misliš da si muškarčina, tako si pokazao svoju muškost i imaš m*da. Isto tako mi je krivo što većina vas nije imalo priliku da vidi kako me je Fran gurnuo", nastavila je Simova.

- Bolje da ne pričamo šta ti radiš sa svojim prijateljima ovde - dobacio je Fran.

- Ti uživaš da maltretiraš žene, ti si bestidni mentol, tako ću te nazivati od sada! Ti si kvaran, bezobrazan i odvratan - nastavila je Tara.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Sanja

12.12.2020 20:42

Rece Tara ,Sorajina drugarica , ....pa tko je uopste Tara,cuj,Sorajina drugarica i nista vise od toga

Nada

12.12.2020 20:53

@Sanja - A ko je Fran ? Jedan narkoman i kriminalac decko bez kucnog vaspitanja a ujedno je i stranac ! Umislio je ako je Iva pobedila u prosloj Zadruzi moze i on - ali malo sutra !