Tara Simov
youtubeprintscreen

Simova je fizički nasrnula najpre na Miljanu Kulić, a onda i na svog dečka, repera Nenada Aleksića Ša, koji sa njom mesecima vara suprugu Ivanu Aleksić, a potom je Tara porazbijala pola inventara na imanju rijalitija. Produkcija je danas donela odluku da je diskvalifikuje. Veliki šef je poslao pismo, kojim je obavestio zadrugare da je Tara izbačena iz "Zadruge 4".

Tara je prvo otkrila da li joj se javio Nenadov brat, nakon što mu je Ša iz "Zadruge" poručio da joj da njegov broj računa.

- Nenadov brat mi se nije javio, nadam se da ćemo se u skorije vreme čuti, ja bih to jako volela - kazala je Tara, pa otkrila da li će otići u stan u kom je Ivana, reperova žena, do nedavno živela.

Otići ću, jer sam mu obećala da ću sedeti i biti tamo gde je on odrastao, poštovaću sve što smo se dogovorili - rekla je Simova za "Blic".

- Čula sam se sa ocem, uz mene je i teško mu je što plačem, čeka da u nekom narednom periodu dođem u Skoplje da vidim njega i moje mališane. Pokušavam da kontaktiram Nenadovu porodicu, međutim trenutno nemam povratnu reakciju, i ako je tako - s razlogom je, nisam ni za primer, ni za poželeti, imaju svako pravo da mi se ne jave ukoliko oni to ne žele u ovom momentu - dodala nam je izbačena zadrugarka, koja navodi da je svesna onoga što je uradila sinoć.

- Svesna sam ja bila cele situacije sve vreme, s obzirom na to da nisam prvi put u rijalitiju. Što se tiče supruge Nenadove, ja mogu samo da pokušam da tražim oprost što se sve ovo desilo na ovakav način, nije meni njegova supruga ništa uradila, niti me uvredila, niti išta, čak i da jeste, ima puno pravo na sve - zaključuje Tara.

Komentari (2)

Nada

06.05.2021 20:55

Neces ti moci Ivani ni da prismrdis a oprost trazi jedino od Boga !

Marina

07.05.2021 11:20

Ta porodica od srama i blama, od stresa i užasa posle gledanja svih onih scena verovatno ne sme ni na ulicu da izađe, a kamo li da te kontaktiraju! Ko bi posle svega onoga dočekao furiju raširenih ruku! Savetujemo ti da uzjašeš metlu na kojoj si doletela i odletiš dalje...A Sha će morati da progleda i ode na lečenje posle tvog ispiranja mozga.Ne žalimo ga uopšte, dobio je šta je tražio!