Tara Simov
youtubeprintscreen
Tara Simov

youtubeprintscreen

Tara Simov, Foto: youtubeprintscreen

Naime, ne samo da je doživela veliku osudu naroda već je, kako Alo! ekskluzivno saznaje, dobila i brojne pretnje od mnogih koji nisu podržali njenu vezu sa Nenadom Aleksićem Ša, a među njima se našla i Ivana Aleksić, koja je Tari preko zajedničkih prijatelja poručila da pazi šta radi.
Kako nam je ispričao izvor blizak bivšoj zadrugarki, Tara je zbog lošeg psihičkog stanja konstantno na lekovima za smirenje, a čak je pokušala da presudi sebi.

- Tara je totalno izgubila kompas, ova sezona ju je uništila. Ušla je u rijaliti u nadi da će sa svog imena sprati ljagu koju nosi još od prethodne „Zadruge“, ali ovaj put se još više ukopala. Suočila se s brojnim negativnim komentarima i teško joj pada što je postala najomraženiji učesnik rijalitija do sada. Zbog svega ne napušta stan svog prijatelja kod kojeg je otišla nakon što su je izbacili - počeo je za Alo! Tarin blizak prijatelj, i otkrio da bivšoj zadrugarki najviše smeta to što je Nenadova porodica ne prihvata.

- Oni ne žele da čuju za nju jer mnogo vole Ivanu, s njom su imali divan odnos i svu svoju podršku pružaju njoj. Taru ne prihvataju i ne žele da je prime u kuću jer smatraju da njihov sin zaslužuje bolju i kulturniju devojku - nastavio je Tarin prijatelj, i otkrio nam da se ona nakon izlaska iz rijalitija suočila sa ozbiljnim pretnjama.

- Kada je rekla da će živeti u stanu u kom je Ša živeo sa suprugom, Ivanu je to veoma naljutilo, pa joj je preko zajedničkog poznanika poručila da pazi šta radi jer može da glumi da je jaka u rijalitiju dok je tu obezbeđenje, ali na ulici nema ko da je čuva. To je Taru pogodilo, divljala je, plakala... Ubrzo nakon toga je popila celu tablu sedativa - rekao je naš izvor i otkrio da je Tara u lošem psihičkom stanju.

- Ne želi to da pokaže, ali nije joj svejedno. Ponašanje joj oscilira, čas divlja čas leži i nepomično gleda u jednu tačku. Jako je loše psihički. Tek sad joj dolaze na naplatu njena nedela. Ona je najveći neprijatelj sama sebi - zaključio je u razgovoru za Alo! Tarin prijatelj, koji je želeo da ostane anoniman.

Ša u depresiji zbog ljubavnice!

Od kada je Tara zbog tuča, lomljenja kamera, prozora i ostalog inventara napustila „Zadrugu“, ponašanje njenog dečka Nenada Aleksića Ša se vidno promenilo. Naime, mnogi zadrugari komentarišu da se Tara pokajala što je ušla u odnos sa oženjenim reperom, te da je više puta u poverenju rekla pojedinim zadrugarima da je napolju čeka njen nekadašnji verenik. Sve ovo uzdrmalo je Ša, koji je nakon izlaska svoje devojke prolio mnogo suza, čak daleko više nego kada je zahvaljujući javnoj prevari izgubio brak od sedam godina. Ova fatalna veza Nenada je koštala braka, a Taru će koštati 50.000 evra, koliko mora da plati TV „Pinku“ nakon diskvalifikacije.