Tara Simov
Printscreen/Youtube
Tara Simov

Printscreen/Youtube

Tara Simov, Foto: Printscreen/Youtube

- Nervira me ova situacija sa njim, ali neću da se zaljubim, ono, prija mi i sve. Dopao mi se, lepo mi je, i pokušavam da budem normalna. Mi generalno pričamo, on se ovde sprda sa svima živima, ovde mu je interesantno, i izašao je iz veze, ali je rekao da neće da se zaljubi. Ali, što se tiče mene, divan je. Nije kao sa Aleksandrom, Natašom i to. Ja sam Hurem, biram devojke koje ulaze u harem, pošto je i Dragana ušla. Rekao mi je da me gotivi, i bilo bi mu glupo da se nas dvoje svađamo, a ja sam mu rekla da mi se sviđa kada je ušao, a vidim da me poštuje više od ostalih - rekla je Simova.

Tara Simov

Printscreen/Youtube

Tara Simov, Foto: Printscreen/Youtube

- U depresiji sam zbog teme koju sam pomenula, zbog tih stvari da sam progonitelj. Nikola je rekao da će da kaže da je on taj koji progoni, pa je dodao da će da nacrta iznad mog kreveta da stavi da sam progonitelj. Nervira me, ali mi se sviđa, ja se borim sa sobom. Đedović je rekao da ja nemam granicu pristojnu, i u pravu je. Neću da ugušim našu situaciju do toga. Ne želim da mu kažem ništa ružno - nasmejala se Tara.

- Njegova devojka ovde ga ne zanima, meni je dao duks - rekla je Simova.

Aleksandra Nikolić i Nikola Đorđević

prinstcreen

Aleksandra Nikolić i Nikola Đorđević, Foto: prinstcreen

Šta ako je kad je sa Aleksandrom sam, njoj priča druge stvari? - pitalo je Drvo.

Aleksandra je njegov poljubac protumačila kao vezu, a on nije u tom fazonu. Ne znam, ako joj priča isto kao i meni, onda je ozbiljan folirant. Ona sinoć ustaje i kaže da dečka prvo upozna, pa bude sa njim, a sada je rekla da je u vezi, nigde logike - nasmejala se Tara.

Onda se Tara žalila, i zamolila Drvo da joj pusti njen spot, a potom je Drvo tražio tri tajne od nje.

- Kristijan mi je rekao da je komentar "Crni luk" za Elenu, a da je to posle rekao za Paulu. Druga tajna je da joj je Čorba rekao da ga je briga za Minu, a da je zaljubljen u drugu, a ja mislim da je to misica. Car je isto rekao da ono sa Sanjom nije bio inat, i rekao mi je da joj se sviđa stvarno - rekla je Simova, pa joj je Drvo tražilo još jednu, u zamenu za drugu tajnu:

- Čula sam da su Anja i Cvele imali se*s, i ja sam čula uzdahe, a to je i Ermina potvrdila - rekla je Simova.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

ccc

03.12.2020 19:56

Šlihtara, koja drzi predavanja svima od reda...