Tara i ša
PrntScrn
Tara i ša

PrntScrn

Tara i ša, Foto: PrntScrn

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša svakodnevno prave haos u rijalitiju, pa njihov odnos oscilira od ljubavi do mržnje.

Kako ,,Alo!“ ekskluzivno otkriva, ovo dvoje zadrugara otpočeli su ljubavnu aferu prošlog leta, a Ša se sada boji da će Tara to izneti u javnost, te joj se svaki put vraća kao verni pas, kako ne bi progovorila.

- Nenad i Tara imali su seks nedugo nakon upoznavanja u noćnom izlasku, gde je bila i njegova žena Ivana. Znali su da će se sresti u ,,Zadruzi“ i tamo provesti par meseci zajedno, a sada je čitav region svedok da su bolesno zaljubljeni jedno u drugo. Pokušali su da sakriju ovo od javnosti, ali im to očigledno nije pošlo za rukom. Emocije ne mogu da se sakriju - otkriva izvor ,,Alo!“.

Nenad Aleksić Ša

TV Pink printscreen

Nenad Aleksić Ša, Foto: TV Pink printscreen

Inače, na ovonedeljnoj žurki dvadesetogodišnja Tara i njen ,,drug“ posvađali su se zbog njenog agresivnog ponašanja, nakon čega je on pokušao da pobegne sa imanja i preskoči krov, ali se ubrzo vratio i ušuškao se u njen krevet.

- Tara će me uništiti! Bežim od nje - poručio je Aleksić zadrugarima koji su ga gledali dok je trčao preko krova štale, ali kada se smirio, odlučio je da se vrati svojoj dragoj.

PROČITAJTE JOŠ:

SHVATILA SAM DA IMAM SREĆE KAD SAM UPOZNALA FILIPA! Aleksandra prvi put iskreno o porodici, Filipu, Lepoj Breni i koji savet zlata vredan je dobila od nje (FOTO)

Komentari (1)

vuk

04.03.2021 09:48

Odvratno, bljutarije.