DAN VENČANJA! Sve je spremno za svadbu veka, pogledajte kako će mladenci izgledati!

Zvone zvona svadbena!

Zadruga imanje
Foto: Alo.rs

Veliki šef odlučio je da danas priredi venčanje o kom će se dugo pamtiti, a Mina Vrbaški i Filip Car kao budući mladenci će izgovoriti sudbonosno ,,da".

Tokom proteklih dana dugo se polemisalo da li će doći do venčanja ili ne, budući da su Mina i Car imali mnogo žustrih i bučnih svađa, što zbog Aleksandre NIkolić, ali i zbog Tare Simov.

Mina i Filip
Foto: Printscreen/Youtube

Veliki šef im je priredio nezaboravno devojačko i momačko veče na velelepnom imanju i dok su muškarci bili u Šiša baru, devojke su noć provele na Rajskom ostrvu, uz bogatu i raskošnu trpezu.

No, prisetimo se svih uloga na današnjem venčanju koje će se odigrati za nekoliko sati. Veliki šef pre nekoliko dana poslao je pismo nakon kog su se Mina i Car izjasnili ko kakvo i koje zaduženje ima.

Zadrugari
Zadrugari, Foto: Youtube/Printscrn

Minina porodica:

Žana Milinković Đorđević - majka Nenad Aleksić Ša - otac Jovana Ljubisavljević - sestra Fran Pujas - brat Jovana Tomić Matora - kuma

Filipova porodica:

Monika Horvat - majka Marko Janjušević Janjuš - otac Kristijan Golubović - brat Miljana Kulić - sestra Stefan Šebez - kum

Zadrugari zaduženi za svadbu:

Marko Đedović - matičar Lepi Mića - stari svat Sandra Rešić, Rialda Karahasanović, Nataša Radan - deveruše Alen Hadrović - barjaktar Milica Kemez, Sandra Rešić - venčanica Milan Janković Čorba, Ivana Šašić - torta Nataša Radan, Rialda Karahasanović - bidejrmajer.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi