Jovana Ljubisavljević
Printscreen
Jovana Ljubisavljević

Printscreen

Jovana Ljubisavljević, Foto: Printscreen

Stefan Karić ušao je u četvrtu sezonu rijalitija „Zadruga“ spremniji nego ikada, a kako „Alo!“ ekskluzivno otkriva, njegova veza sa misicom Jovanom Ljubisavljević unapred je isplanirana.

Naime, kako nam je ispričao izvor blizak zadrugaru, Karić je, osim visokog nedeljnog honorara, dobio i 3.000 evra da zavede misicu, koja je u „Zadrugu“ ušla kao zauzeta devojka.

- Ljubavne veze u rijalitiju privlače najviše pažnje i najsigurnija su karta za opstanak do samog kraja, a to je znao i Stefan pre nego što je ušao u „Zadrugu 4“. Kada je pregovarao o uslovima učešća u novoj sezoni, Stefan je predložio da smuva zauzetu Jovanu Ljubisavljević jer je bio ubeđen da će ona pasti na njegov šarm i javno raskinuti s dečkom kako bi bila s njim - kaže naš izvor na početku razgovora za „Alo!“ i dodaje da se dobro pripremio za ulogu zavodnika i zaljubljenog muškarca.

- Gledao je sve klipove u kojima Jovana priča o svom dečku i detaljno razradio plan kako da je smuva. Shvatio je da će uspeti da je dobije pažnjom, komplimentima i lepim gestovima. Sa druge strane, nije tajna da Stefan inače voli crne, zgodne i visoke devojke, a Jovana se uklapa u taj tip. Zbog toga, niko nije posumnjao u Stefanove namere sa Jovanom, tim pre što se ona zaista uklapa u model devojke sa kojima je već bio - kaže naš izvor i dodaje da je Karić ovoga puta dobro razmislio pre nego što je ušao u rijaliti.

- Iako je njegov nedeljni honorar dosta visok, dodatni stimulans od 3.000 evra dobro će mu doći. Još više od novca, motivisala ga je ideja da će sa Jovanom doći do kraja rijalitija jer su turbulentne ljubavne priče uvek interesantne za publiku - ispričao je na kraju naš izvor.

Podsetimo, Karić je u više navrata i vidno izrevoltiran pričao kako je namerno ušao da zavede misicu, a sada naš izvor i potkrepljuje ove njegove tvrdnje.

Komentari (7)

Ris

12.04.2021 07:45

Dobre pare za nikakav posao.

Nada

12.04.2021 09:50

Kupili ga za 3000 eura - koja mizerija i prodana dusa ! Jovana to mora saznati i raskrinkati "Rumenka" u opancima !

Ops

12.04.2021 11:55

Ako se dokaže da je ta informacija istinita, onda mladi gospodin ne zaslužuje ni onu plavušu, striprizetu s momačke večeri a kamoli Jovanu.

Second hand

12.04.2021 12:38

On je "sarmantan"!?! Sta Sve papir istrpi...

Zana

12.04.2021 12:45

A ona brze bolje potrcala njemu u zagrljaj. Bazen i lova koju ima Rumenko privlacno je za neke devojke .

nena

12.04.2021 13:15

Sramota za Karica. Zar je tako nisko pao

Miloš

12.04.2021 13:58

To je ljubav za pare.