Stanija Kristijan
Printscreen
Stanija Kristijan

Printscreen

Foto: Printscreen

Naime, kako „Alo!“ saznaje, starleta uskoro planira da se useli u „belu kuću“, a sa sobom će povesti i svoje lično obezbeđenje. Kako nam je ispričao izvor blizak starleti, Stanija je angažovala dva momka koji će joj biti na raspolaganju 24 sata dnevno i koji će reagovati samo u njenim sukobima sa Golubovićem.

Stanija Dobrojević

Privatni album

 Foto: Privatni album

- Stanija i Kristijan su se mesecima pred početak „Zadruge 4“ prepucavali, ali kada je Golubović javno obećao da će je ubiti bude li mu ikada spomenula ćerku, shvatila je da je vrag odneo šalu. Budući da se bliži njen ulazak u rijaliti, odlučila je da ništa ne prepusti slučaju i da angažuje svoje lično obezbeđenje koje će je 24 sata štititi od Kristijana - priča naš izvor i dodaje:
- Svaki učesnik rijalitija „Zadruga“ je potpuno bezbedan, budući da na imanju postoji nekoliko momaka koji obezbeđuju učesnike i koji intervenišu svaki put kada situacija može da postane incidentna. Ali, uprkos tome, Stanija je zamolila produkciju da joj omoguće da uvede i svoje obezbeđenje, a oni su joj izašli u susret.

Stanija i Kristijan

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Kristijan gubi 150.000 evra ako udari Staniju Kristijan

Golubović rizikuje da izgubi ceo honorar od rijalitija, ukoliko bude udario Staniju. Naime, kako je „Alo!“ već pisao, Dobrojevićeva se pred početak „Zadruge“ obratila produkciji i tražila da joj posebnim ugovorom obećaju zaštitu od Kristijana. Golubović je tada morao da potpiše ugovor kojem je, između ostalog stajalo, da će izgubiti 150.000 evra ukoliko bude udario Staniju.

 - Za nekoliko dana planira da uđe u „Zadrugu“, a tada će početi pravi spektakl između nje i Kristijana. Zbog toga se poslednjih dana nikome ne javlja i skuplja snagu za 10 meseci koje će provesti u rijalitiju - kaže naš izvor na kraju.

 

Pročitajte još:

Komentari (6)

koja beda

29.09.2020 08:48

Propala mlada žena, bolje izgleda njena ožaloščena mama. Hit je još u Rumi.

Mik

29.09.2020 09:02

Znaci da je bezbedna dok mu ne spominje dete i da joj ta dva praznoglava magarca nisu ni potrebna.

Nada

29.09.2020 10:41

Uvek se hvalila da dobro zaradjuje pa sta onda trazi u rijalitiju ? Nemogu da razumem ni Velikog sefa da ce i ove njene uslove ispostovati kao da je princeza od Monaka ! Kada se igrala sa vatrom nije razmisljala o posledicama - pa plasice se celoga zivota a on je to i hteo !

mimi

29.09.2020 12:34

Koja patetičarka!!

Adem

29.09.2020 20:55

Niko ga ne zaustavi. Izvini se.

MALI PERICA

30.09.2020 10:00

starleta prevedeno na srpski znaci "P R O S T I T U T K A " nezaboravite o kome se pise, ili da znate to su zene koje zaradjuju p..... ku.....