Stanija Dobrojević
Privatni album

Starleta je kupila stan u Rumi u kojem će sviti gnezdo sa zgodnim Crnogorcem.

Kako saznaje Informer, on je pre dve nedelje došao iz Crne Gore u Srbiju i odmah se video sa Stanijom, od koje je mesecima bio razdvojen zbog korone.

- Stanija i Marko su raskinuli još na početku pandemije, ali su sve vreme bili u kontaktu. Shvatili su da su emocije među njima baš jake i da bi trebalo ponovo da budu zajedno. Marko je napravio prvi korak i došao u Srbiju zbog nje i tada su se i pomirili - kaže izvor blizak starleti i dodaje da zaljubljeni par ima ozbiljne planove za budućnost.

Stanija

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

- Odlučili su da započnu život pod istim krovom, i to u Rumi, gde je Stanija kupila stan u izgradnji. Reč je o penthausu od 110 kvadrata sa ogromnom terasom. Stan će imati tri spavaće sobe, dva kupatila i ogroman garderober. Stanija planira da ga sredi cakum-pakum. Već je rekla arhitekti da želi i mini-teretanu u zastakljenom delu terase da bi Marko i ona imali gde da vežbaju, budući da oboje vode zdrav život. Radovi su još u toku, a useljenje je planirano u julu. Do tada će zajedno živeti u Stanijinoj porodičnoj kući u Rumi - rekao je izvor.

Marković je ranije pokušavao da ubedi svoju dragu da se preseli kod njega u Crnu Goru, ali ona nije htela ni da čuje za to.

- Predlagao joj je da započnu zajednički biznis na moru, ali se Staniji ta ideja nije dopala. Rekla mu je da želi da se nastani blizu svoje porodice i da joj je dosadilo da se potuca po belom svetu. Uostalom, zato je i kupila stan u Rumi, gde joj žive majka i brat.

Dobrojevićeva kaže da je posle decenije života u Americi došlo vreme da se skući u svojoj domovini.

- Kupila sam penthaus u Rumi koji će biti gotov do leta. Još dok sam bila u Americi shvatila sam da moram da imam svoju bazu u Srbiji, blizu najmilijih. Najpre sam razmišljala o kupovini stana u Beogradu, ali sam shvatila da je to ipak prevelik zalogaj za mene - iskrena je Stanija.

Ona bi trebalo oko Nove godine da uđe u "Zadrugu 4" i sa ostalim takmičarima se ravnopravno bori za glavnu nagradu.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (3)

šane

28.11.2020 19:46

ima nesto što se ne daje već što se želi želela je i to je to...

Vocin

29.11.2020 00:03

Dace bog dase u sestom pokusaju smiri,pet brakova su propali ovaj je u uzlaznoj fazi.

Sanja

29.11.2020 21:33

Predivna nasa Stanija,neka joj dragi Bog srecu i zdravlje podari !!!!!