ZADRUGAR OTKRIO NOVE DETALJE AFERE Srbija bruji o kafani u Bujanovcu u kom cveta prostitucija: "Gazda im govori sa kim će u krevet!" (FOTO/VIDEO)

Strašno!

Zadruga
Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

Naime, zadrugarku Aleksandru Nikolić, Bojan Savić, je napao tvrdeći da se bavi najstarijim zanatom, što je ona oštro demantovala.

"Ja sam bio na Kosovu gde postoji jedna kafana i tu je veliki sto, za njim sedi 20 devojaka. Bio sam s drugarom, bili smo pijani, i ja ga pitam šta one rade tu, da li rade za lovu, a on mi kaže da intimne odnose za pare, ali samo sa određenim ljudima, onima za koje gazda kaže da mogu", rekao je Bojan, a Aleksandra ga prekinula:

"Ja na Kosovu nikad nisam bila, dobila sam ponude baš tamo da radim, ali sam odbila. Ja sam bila 15 dana u Bujanovcu, Švajcarskoj i Makedoniji i radila kao promoterka".

Milica Kemez
 Foto: Printscreen/Youtube

Aleksandra je nešto kasnije iznela nove detalje o dešavanjima u Bujanovcu i devojkama.

„Bujanovac je jako mali i jako siromašan grad, i nema tamo puno stanovnika, a nije ni sređen. Tamo postoji mnogo lokala i kafana, tamo su većinom Albanci i tamo su kafane sa tim devojkama. Oni devojkama šalju piće i onda prilaze, ja sam većinom bila sama i sa strane. Ljudi koji dođu daju bakšiš sa muzikom koji vi delite, i to je sve. Preko dana, svi smo slobodni i sve je ok, ali ja ne bih poželela nekoj devojci da tako nešto radi jer tamo možeš da upoznaš ljude koji nisu baš u redu, a i pije se po celu noć. Ja se kajem, ali nisam imala drugi izlaz, jer to mi je donosilo dovoljno novca a ni moji nisu imali. Ja dok sam radila, plaćala sam stan i kupovala stvari, tu su bili i računi. Meni je prvi zarađeni novac bio od toga, rada kao promoterka. To tamo je odvrtano i želim da porućim mladim devojkama da to ne rade. Meni to jeste bio jedini naći u tom trenutku, ali ne bavim se time već godinu dana“, ponovila je i sinoć takmičarka koja je nedeljama na meti optužbi da se bavila prostitucijom.

Ko sve treba još da uđe u "Zadrugu 4" pogledajte OVDE!

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: Igi
  28/11/2020 - 10:11
  Zenska pamet to joj je bio jedini put???Zaposli se u neku firmu Koreanku pa placaj racune !!! Ako bas nemas kud.Sta si promovisala u Bujanovac jezik i knjizevnost...
 • Korisnik: Ninao66
  27/11/2020 - 14:11
  Ha ha ha, promoterka u Bujanovcu, ne blamiraj se.
 • Korisnik: Sapcanin
  27/11/2020 - 10:14
  To sto ona prica nepije vodu druge radile a ona kao nije a sto savetuja devojke da nerade smesno od cega skupa garderoba.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi