KAKO ONA DOBRO IZGLEDA! Sestra Miljane Kulić je prava lepotica, sa dugom plavom kosom i savršenom figurom oduševila javnost! (VIDEO)

Mlađa sestra Kulić, aktivna je na društvenim mrežama, a jednim video snimkom izazvala je lavinu kometara.

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: EON/Printscreen

Naime, Ana je imitirala sestru Miljanu, a video snimak je postao viralan na društvenoj mreži Tik Tok. Za razliku od Miljane, Ana ima dugu plava kosa i vitku liniju koja je svima zapala za oko.

Ona izgleda odlično, dok je odranije poznato da je završila srednju farmaceutsku školu, a prošle godine je poslala fitnes instruktor.

Inače, Miljana Kulić nedavno je prišla Mišelu Gvozdenoviću i zamolila ga da kasnije obave razgovor, pa je otkrila kako je njena porodica reagovala zbog kiretaže.

 - One ne razgovaraju sa mnom, ljute su i jedna i druga, nisu izašle iz sobe, osim da vide Željka. Kažu mi da se lečim, a ne da se blamiram. Tata ništa... Isto što i uvek, ili da se unormalnim, ili da se ne vraćam. Rekla sam da ne mogu da se unormalim, ali mogu da se opametim. Pričaćemo kad budeš mogao. Kod tebe šta ima novo? - rekla je Miljana.

BONUS VIDEO

ISPLIVALA ISTINA! Elena je najpre prevarila Jugoslava sa ovim muškarcem, Karić se brže-bolje razveo, a sada ljubi jednu poznatu damu!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi