Sandra Rešić
YouTube/printscreen
Sandra Rešić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Pevačica i zadrugarka Sandra Rešić stalno naglašava da je jedna od najiskrenijih učesnica „Zadruge 4“, a kako „Alo!“ ekskluzivno otkriva, ćerki pokojnog pevača Nina Rešića foliranje i gluma nisu nimalo strani!

Naime, Sandra se pre više od osam godina prijavila za emisiju „Balkanske prevare“, koju su vodili Goran Stojićević Karamela i Suzana Perović, a u kojoj je glumila trudnu i prevarenu ženu. Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Sandra je pristala da vara i obmane gledaoce jer je tada bila u teškoj finansijskoj situaciji.

Sandra Rešić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Sandra se nikada nije stidela nijednog poštenog posla i odmalena je radila sve da olakša svojoj mami. Njen otac Nino nije im bio od preterane finansijske pomoći, zbog čega su morale same da se snalaze. Budući da je oduvek volela glumu, Karamelina emisija bila je idealna prilika da se pokaže. Dobila je ulogu trudne i prevarene Marte, koja u emisiji saznaje da je verenik vara. Njena gluma je bila toliko ubedljiva i uspela je da potrese gledaoce širom regiona - priča izvor i otkriva da Sandra tek nakon što je emitovana emisija suočila sa posledicama svoje obmane.

- Nesvesni da je sve samo gluma i da Sandra nije ni trudna ni prevarena, ljudi su bili slomljeni zbog teške sudbine koju je predstavila u javnosti. Trudna u osmom mesecu, prevarena i bez posla, bila je idealna žrtva. Počeli su da je zovu, nudeći joj posao, finansijsku pomoć i opremu za bebu zbog čega je počela da je grize savest. Nije mogla da veruje šta je sebi dozvolila i bilo joj je teško što je svojevoljno obmanula ljude velikog srca. Danima je plakala i osećala se kao najgora vrsta osobe - kaže na kraju razgovora naš izvor.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: