ON JE HTEO DECU Rialda prvi put otvoreno o propalom braku i bivšem mužu, napuštala ga više puta: "Znala sam da to nije za celi život" (VIDEO)

Zadrugarka se poverila

Pevačica Rialda Karahasanović, učesnica "Zadruge 4", ispričala je Lazaru Čoliću Zoli kako joj je bilo u braku sa bivšim mužem i zbog čega su se razišli.

- On je imao neke svoje aptetite, imao je drugi život, stil neki, hteo decu, i samo svađe. Ja odem, odselim se, pa se vratim, i na kraju skontam da smo živeli kao cimeri na kraju, rekla je Rialda i istakla kako voli avanturistički duh.

- Ja sam se zabavljala sa njim, on me zaprosio, a ja budala, htela sve da probam. Ja sam svesno znala da to nije ono za ceo život, ali rekoh 'ajde. Meni je više to što sam ja samostalna, pa moji razvedeni, svako je našao svoj život... U pubertetu sam bila problematična, a on je bio stabilan i mogao je neke stvari sebi da olakša, a onda sam skontala da neću da mi neko kreira život, dodala je Rialda.

- Pa da, htela si da sama stekneš", poručio joj je Zola.

- Normalno, i nisam se pokajala. Bilo je teško, ali nisam. Ja kada zaradim svoje, i kada napravim nešto, pa bilo to najmanje, meni je to kao kuća. Više mi znači to, nego da neko dođe da mi pokloni nešto. Ja nisam pametna, ovo je teže, ali mene ove stvari rade u životu. Veća mi je satisfakcija, rekla je Rialda.

- Što je slatko kad se čovek napati, pa dobije, dodao je Zola.

Pogledajte OVDE kako je Zorica Marković raskrinkala Rialdu i progovorila o detaljima iz njene prošlosti, šokiraćete se.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi