MORAĆE DA ODGOVARA Kristijan priveden zbog pretnji Staniji, žestoki momak izveden iz Zadruge (FOTO)

Kristijan Golubović je, pre nekih mesec dana, izjavio da će ubiti Staniju Dobrojević ukoliko mu se ne izvini iskreno što mu je spomenula dete

Kristijan Golubović saslušanje
Kristijan Golubović saslušanje, Foto: ATA Images

Osnovno tužilaštvo u Rumi, kojem zbog mesne nadležnosti, a u vezi sa krivičnim delima počinjenim na teritoriji Šimanovaca, pripada slučaj Kristijana Golubovića koji je nedavno javno u programu pretio smrću Staniji Dobrojević, potvrdilo je da je osuđivani kriminalac pozvan na saslušanje u svojstvu osumnjičenog.

"Pred OJT u Rumi pokrenuto je krivično gonjenje protiv Aleksandra Golubovića zvanog 'Kristijan', zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 st. 1 KZ, povodom dogašaja od dana 16.09.2020. godine, kada je imenovani uputio pretnje smrću oštećenoj Staniji Dobrojević. OJT u Rumi odmah po saznanju za opisani događaj dana 17.09.2020. godine, osnovalo je predmet posl.br KTP 547/20. U daljem toku postupka osumnjičenom Aleksandru Goluboviću upućen je poziv za saslušanje u svojstvu osumnjičenog za dan 21.10.2020. godine", stoji u saopštenju Tužilaštva.

Podsećamo, on se zakleo u svoje dvoje dece da će to i uraditi.

- Ubiću Staniju lično ili preko svojih ljudi ako mi se iskreno ne izvini što mi je spomenula decu, po cenu da idem 40 godina na robiju - rekao je Kristijan.

Povezane vesti

 • Korisnik: Mirjana
  21/10/2020 - 18:02
  Treba da zbog takvih pretnji ide u zatvor-to nije dopusteno nigde u svetu
 • Korisnik: miso
  21/10/2020 - 14:22
  u svim rialitija sveta je dozvoljeno laganje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi