Maja Marinković
Screenshot Youtube
Maja Marinković

Screenshot Youtube

Maja Marinković, Foto: Screenshot Youtube

U Beloj kući se odigrava debata na temu "Izdaja u prijateljstvu". Voditelj Dragan Marinković Maca nekoliko puta je opomenuo zadrugare da ne pričaju sa strane, a oni koji su se oglušili o to, dobili su kaznu.

Nakon Tare Simov i Paule Hublin, Maca je obavestio i Maju da je izgubila honorar zbog ometanja. Uzimajući u obzir popularnost Marinkovićeve možemo samo nagađati koja cifra je u pitanju, a verujemo da je velika i da će zažaliti zbog svog ponašanja.

Maja Marinković

Printscreen/Youtube

Maja Marinković, Foto: Printscreen/Youtube

Podsetimo, u više navrata Janjuš je opomenuo sve da kazne Maju Marinković zbog agresivnog ponašanja, udaranja, grebanja i štipanja. Sada je sve ovo došlo na naplatu.

Komentari (4)

Dina

13.04.2021 21:02

Ma dajte, kaznili je za ometanje emisije, a gde su fizički nasrtaji!!!! Ono za ono što je radila treba da ostane bez 6 meseci honorara, minimum. Očigledno je produkcija podržava u nasilju. Dvostruki aršini. Sramota!!!

Nada

13.04.2021 21:03

Konacno ! Ali zasto ne kazu javno koliko je kaznjena ? Ako je samo jednu nedelju to nije nista !

Zana

14.04.2021 00:48

Zasto Produkcija stiti Maju i tolerise njeno fizicko nasilje ( grebanje , stipanje , samare, izgovorene pretnje ) nas Janjusem ? Da joj nekim slucajem uzvrati Janjus , bila bi pljuvacina po njemu i novcana kazna. Kako Maju zbog fizickog nasilja i izgovorenih pretnji prema Janjusu ne kaznjavaju , zakljucujujemo , da je sve dogovorila sa Produkcijom . Zato se ona tako osiono i ponasa. A kod naroda , ona i njeno amoralno i agresivno ponasanje izazivaju gadjenje !!!

Veljko

14.04.2021 11:20

Maja nije dovoljno kažnjena za nasilje.