Rialda
Printscreen
sabrina

Printscreen/Instagram

sabrina, Foto: Printscreen/Instagram

U rijalitiju se najviše osporava njena veza sa manekenom Kenanom Tahirovićem kojeg su mnogi okarakterisali kao homoseksualca, te pojedini zadrugari tvrde da su njih dvoje na ovaj način zapravo jedno drugom paravan.

Polemiše se i o Rialdinom seksualnom opredeljenju, a u razgovoru za „Alo!“, njena majka Sabrina Nogo je otkrila da glasine koje kruže o njenoj ćerki nisu tačne, iako je kao mlada volela da eksperimentiše.

- Nema rasprave o seksualnoj orijentaciji moje ćerke. Ona voli muškarce, a dokaz za to je njen odnos sa Kenanom - započela je priču za „Alo!“ Sabrina i nastavila:

- Rialda je pravila ispade tokom puberteta. Eksperimentisala je sa ženama, ali ništa od toga nije bilo trajno ni ozbiljno. Takvih odnosa više nema, nju žene sada ne zanimaju - rekla je Sabrina.

Kako navodi, njena ćerka je ušla nespremna u rijaliti za razliku od mnogih iskusnijih igrača, koji uopšte nisu naivni. Ona se osvrnula i na činjenicu da Jovana Tomić Matora u poslednje vreme ima simpatije ka njenoj ćerki.

- Moja Rialda je i dalje naivna. Očigledno mora da kroz život ide težim putem, ne bi li naučila neke lekcije. Što se Matore tiče, ona kao iskusni rijaliti igrač, iskušava moju ćerku. Rialda se njoj i još nekim ljudima ispoveda, a oni koriste njenu dobrotu i nastane haos - ističe Sabrina i dodaje da jedva čeka da njena ćerka izađe iz „Zadruge“.

KENAN JE DOBAR ZA MOJU ĆERKU!

Sabrina smatra da je Kenan Tahirović idealna prilika za njenu ćerku.

- Sve će se iskristalisati kada oni izađu iz „Zadruge“. Ne znam da li njihova veza ima budućnost. On je pristojan momak, lepo vaspitan i bila bih srećna kada bi oni nastavili svoj emotivni odnos posle rijalitija - rekla je Rialdina mama i dodala da bi želela da u „Zadruzi“ pobede Kenan ili njena ćerka.

Pročitajte još

Komentari (2)

Nada

07.02.2021 08:36

A sta to ona ima sa Kenanom ? Mlitavi poljubci za crnim stolom i to je sve ! Nema tu nicega ni strasti a kamoli zelje za seksom . Kenan je mrtvo puvalo a i ona.

Svoja, a tvoja...

07.02.2021 18:08

Svaka majka koja želi dobro svojoj princezi poželela bi Kenana za zeta!!! Decko je toliko divan, brižan, osećajan....Trenutno je Rialda bolesna i samo to da je gospodja gledala bilo bi joj dovoljno za ove divne reči koje mu je uputila!! Rialda je jako dobar čovek, ali mora da odraste i da nauči da ne bude naivna kao što jeste. Kenan joj je za to savršen učitelj. Pozdrav za divnu gospodju Sabrinu!!!