Kenan sa bratom
Printscreen/ Instagram
Kenan sa bratom

Printscreen/ Instagram

Kenan sa bratom, Foto: Printscreen/ Instagram

- Priče koje se plasiraju o mom bratu u „Zadruzi“ o tome da je homoseksualac i da je imao seks sa mnom, njegovim rođenim bratom, gnusne su laži. Sve to potiče iz Sarajeva. Ljudi koji nas ne poznaju često su nas viđali u gradu kako se zabavljamo, izlazimo noću, veselimo se i grlimo. Od toga su krenule priče da smo gej - počinje priču Edo za „Alo!“.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Josip Broz (@broz_josip)

- Sve su to čuli zadrugari, između ostalih i Lepi Mića, koji je preneo ove neproverene informacije. Kada je saznao da su to izmišljotine, bilo mu je krivo, pa je pokušao da se izvadi, ali džabe. Pokazao se kakav je i on i još neki zadrugari koji su spremni na sve kako bi uzdigli sebe, a spustili druge. Zapravo je obrnuto - rekao je Edo i istakao da bi bio veoma srećan kada bi njegov brat pobedio u rijalitiju.

- Kenan je primer kulturnog i lepo vaspitanog momka. Eventualna pobeda u „Zadruzi“ bi značila da u ovom čudnom svetu mogu da isplivaju prave vrednosti, a ne prostakluk, nasilje i nemoral, po običaju - završava Edo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Nada

23.01.2021 11:15

O pobedi moze samo sanjati a sto se tice seksualnog opredeljenja nemora to biti brat , moze i neko drugi jer decko nije pokazao da ga zene interesuju vise od kratkog poljubca. Tuzno jos nezna ni da govori !

sova

23.01.2021 17:30

@Nada - A ti ne znaš pravopis