Željko Mitrović
Printscreen
Željko Mitrović

Printscreen

Željko Mitrović, Foto: Printscreen

Očekujemo mnogo i za četvrtu sezonu mislimo da će po različitim kategorijama biti najkvalitetnija, najuspešnija do sada. Preko 700 ljudi radi u pripremama za ceremoniju otvaranja, rađena je malo pod posebnim uslovima pre svega zbog korone. 54 takmičara će biti večeras ovde, 120 ugovora je potpisano, što znači da će biti značajnih izmena, vanrednih izbacivanja, ubacivanja... Mnoga iznenađenja će predstojati u narednih deset meseci. Tri dana su već takmičari u karantinu, sproveli smo tri korona testa i svi su apsolutno negativni, čak je dobra vest i to što polovina njih ima antitela, što znači da su relativno imuni.

Milica Mitrović

Printscreen/Instagram

Milica Mitrović, Foto: Printscreen/Instagram

Interesovanje za učešće u ovakvom projektu je, po svemu sudeći, ovaj put nikad veće.

- Ja sam sam, na svom Instagram nalogu, imao 10.000 zahteva, to su potpuno neverovatni brojevi, a na svim ostalim prijavnim mestima je stiglo beskonačno zahteva, mislim da na kraju nismo ni prebrojali... Nismo čak stigli ni da obradimo sve, što ne znači da za ovih deset meseci neki od tih zahteva neće biti naknadno obrađeni. Ovaj kasting je toliko moćan, toliko dobar, toliko smo svega pripremili da će gledaoci biti prikovani za ekran 24/7 - ističe Mitrović i dodaje da je prezadovoljan ovogodišnjim kastingom.

PROČITAJTE JOŠ:

Apsolutno, zato što uvek kasting, kakve god da se vode polemike, jeste ogledalo populacije koja nas okružuje. Svidela nam se ili ne, po raznim socijalnim kriterijumima... To je jedan sociološki uzorak onoga što nas okružuje u stvarnom svetu. Mogli ste da primetite u uključenjima u emisijama "Narod pita", s vremena na vreme su se javljali gledaoci koji su kritikovali način komunikacije sa terminologijom i retorikom koja je mnogo gora od učesnika! Hoću da kažem, malo to licemerje potresa naš opšti ambijent, ali ne opterećuje me to jer je ovaj kasting čist sempl onoga što okružuje svakog od nas u svakodnevnom životu.

"Zadruga 4" biće po mnogo čemu drugačija u odnosu na prethodne tri.

- Ako nas vreme posluži, biće mnogo igara na vodi, mi to svake godine pokušavamo... Mnogo smo igara pripremili za vodu i na vodi, ali sve zavisi od vremena. Ako nas vreme poslzuži sve ćemo to realizovati, a ako ne moraćemo se povući u objekte kojima raspolažemo na ova 2,5 hektara! Večeras ću koordinirati ovom velikom ceremonijom otvaranja iz helikoptera, tamo sam sebi sve montirao - kaže Mitrović i dodaje da će, na zadovoljstvo miliona gledalaca, humanoidni robot Leposava ove godine biti znatno aktivnija.

- Leposavu smo apdejtovali, ona je sad pametnica, neko ko bi trebalo da bude britkiji, agresivniji... Prošli put smo imali peh, imali smo problem sa kompjuterom koji je učio o njima i koji je arhivirao informacije, sad smo deo toga uradili manuelno, tako da mislim da će ovog puta biti mnogo jednostavnije.

Imamo veliki tunel od transparentnih LED-ova koji je zapravo čistilište, to je poslednja šansa da se učesnici pokaju ili okaju svoje grehe, jer ih posle tog čistilišta čeka ovde ili raj ili pakao, a to pre svega zavisi od njih!

PROČITAJTE JOŠ: