Ša u suzama
printscreen
Ša u suzama

printscreen

Ša u suzama, Foto: printscreen

Kamera je usnimila repera, kom su oči bile pune suza. Podsetimo, on je od Mine Vrbaški saznao da ga je žena ostavila zbog prisnosti sa Tarom Simov, a od tad ne može da se oporavi.

Ša je rekao da u slučaju da Ivana zaista želi razvod, ostaviće joj stan i salon, kao i da mu nije jasno zbog čega je ispao najgori posle sedam godina provedenih sa Ivanom.

Nakon što mu je Mina Vrbaški iznela gorku istinu da ga je žena ostavila Ša ne može da dođe sebi. 

U razgovoru sa Franom reper je priznao koliko obožava Ivanu, a kroz teške muške suze priznao je da se najviše plaši odlazaka ljudi koje voli. 

- Ovo sa Ikom će baš da me ubije - rekao je Ša. 

Nenad Aleksić je prvi put na ovaj način pokazao da mu je zapravo stalo do svoje supruge, ali i da je shvatio da je ipak napravio veliku grešku zbog intimiziranja sa Tarom Simov.

- Sve što sam gradio i stavarao sa njom palo je u vodu, uđem i rijaliti i sje*em sve - dodao je reper.

Sandra Rešić je u nekom trenutku upala u prostoriju za pušenje gde je Nenad plakao, vrlo jasnim iu grubim tonom mu održala predavanje o životu, situaciju u kojoj se našao, a svoje izlaganje završila rečenicom da plače, jer treba da plače nakon svega!

Pročitajte još

Komentari (2)

Nada

04.03.2021 12:45

Ti nisi sj.bao sve u Rijalitiji vec i van njega jer godinama varas suprugu koju navodno volis ! Da nisi poznat nijedna te nebi pogledala jer si kao slepi mis !

Medić

04.03.2021 19:20

Ša je klasičan primer malog muškarca, ogromnog kompleksa. Ubeđen je da ništa loše ne čini, kao da su svi oko njega slepi kod očiju, i gluvi kod ušiju. Ženu verovatno vara oduvek, nabacujući se devojkama, kako bi potvrdio svoju vrednost i rastao u svojim očima, jer u tuđim ne može