Mina i Car
printscreen/Youtube
Mina i Car

printscreen/Youtube

Mina i Car, Foto: printscreen/Youtube

U toku je emisija ,,Pitanja novinara", a Filip Car prokomentarisao je njegov sukob sa Minom Vrbaški, koji je usledio u ranim jutarnjim satima tokom njene svađe sa Borom Santanom.

Mina i Car

PrntScrn

Mina i Car, Foto: PrntScrn

- Sve ovo što je Mina rekla za stolom je istina, ja sam pogrešio, nešto sam pogrešno razumeo, rekao sam kao i inače, mnogo ružnih stvari. Slažem se sa Kristijanom, ja sam upoznao svoju ružnu crtu, ja napolju ne znam da li sam ovakav. Bora i ja koristimo najgore reči, pogotovu sa osobama koje volimo. Da li na neki način nekog ludo volimo ili potencijalno mrzimo, ne znam. Zašto ona to izaziva u meni, ja ne znam, meni je to nelogično. Ja o njoj imam sa jedne strane predivno mišljenje, a sa druge strane užasno, ne volim to, znam da je povređena, znam da će imati lažni osmeh, ali znam da joj nije dobro. Ja nju volim i dan danas na neki način i ne znam zašto joj stajem na muku, nije mi Nemanja najjasnije. Smatram da sam totalno pogrešio i nadam se da više neću biti u ovoj situaciji. Danas me je pogodilo kada je Sandra rekla da mi u tim trenucima nije teško, jeste mi teško. Da li je to posledica vođenje mog života ranije, koje su ostavile crne rupe u mojoj glavi. Onda se kajem i dan danas razmišljam o nekim rečima, pa mi nije dobro. Uvek sam se vezao za negativne ljude, negativne sitaucije, ja želim biti bolja osoba - rekao je Car.

Marija Kulić

PrntScrn

Marija Kulić, Foto: PrntScrn

Ovde nije problem Mina kao Mina, nego su problem Car i Bora, meni je Car pričao pre neko veče, on je vređao i Aleksandru i Miljanu u sukobu, posle toga mu je bilo krivo, pa mi je ispred kazina rekao da se ponaša tako, jer je njega u maldosti povredila neka devojka, koju je voleo. Isto tako i Bora, ako se sećate u dvojci, kada je pričao, da ga je neka žena povredila, to je ta crta, oni imaju tu osobinu - rekla je Marija.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: