IMUĆNI MUŠKARAC JOJ DAO 70.000 DOLARA Ovo je cela istina o životu Stanije Dobrojević u Americi!

Sve javno ispričala!

Stanija Dobrojević
 Foto: Screenshoot Instagram

Stanija Dobrojević godinama unazad živi u Americi, a njeno snalaženje "preko bare" i nije išlo baš tako glatko.

- Radila sam u prodavnici suvenira, iako tada nisam znala dobro jezik. Za jedno leto sam zaradila 6.000 dolara. Vratila sam mami sve do dinara i ostalo mi je dovoljno novca za fakultet. Kada sam otišla sledeće godine, počela sam da taj zarađen novac ulažem na berzi - počela je priču rijaliti zvezda.

- Sve kolege sa mog fakulteta su radile isto i zarađivali su duplo više, a ja sam sve izgubila. Celo leto sam rintala po ceo dan, radila sam dva posla i sve što sam zaradila, izgubila sam. Moji prijatelji i dan-danas tako zarađuju, ali ja imam strah i nikad ne bih više uložila ni dinar - rekla je.

- Kada sam treći put otišla u Ameriku, otvorio se konkurs za dilere u kazinu. Morala sam da idem na neki kurs dve nedelje. Ponela sam sa sobom u Ameriku samo 400 evra da bih imala dok ne počnem da radim. Htela sam odmah da se zaposlim u nekoj prodavnici, međutim, platila sam taj kurs - dodala je Stanija.

Stanija Dobrojević
Foto: Privatni album

- Rizikovala sam i počela da radim. Za nekoliko meseci sam imala na računu 15.000 evra. To je za studenta bilo mnogo, a i sad je. Tada sam od mame dobijala 1.000 dinara nedeljno za fakultet, a onda sam počela da zarađujem 1.000 dolara za nedelju dana. Rekla sam: "Ne vraćam se u Srbiju dok ne zaradim prvih 100.000 evra!". Tako je i bilo - tvrdi Stanija.

- Pokazala sam se kao najbolji radnik i svi su dolazili za moj sto da se kockaju. Tako su dolazili uglavnom milioneri, a jedan Grk nam je ostavio bakšiš 70.000 dolara da podelimo. Mene su svi voleli jer sam imala lep osmeh, uvek sam bila doterana, dok su ostale devojke dolazile sa masnom kosom i nisu bile nasmejane. Ubrzo sam postala supervizor, pa na kraju i zaštitno lice kazina - zaključila je priču Dobrojevićeva.

Povezane vesti

 • Korisnik: Deda Mraz
  26/09/2020 - 20:51
  I onda je mrmot uvio cokoladu u foliju....
 • Korisnik: kresoje
  26/09/2020 - 17:39
  kyrvetina....😂😂😂
 • Korisnik: Zorica
  26/09/2020 - 16:11
  Ja samo mogu reci da je Stanija zena na mestu,uredna,cista,doterana,obrazovana,jako vaspitana,cestita ali moderna...zivim u Americi,Ocean City,takoreci komsinice smo,sretnem je kada idem u kupovinu...a hejteri koji je nikada videli nisu -izgleda da bolje znaju od nas koji zivimo u njenoj blizini....sramota sto pljujete po vasoj krvi....
 • Korisnik: dule
  26/09/2020 - 16:05
  stanija je odmor za oci
 • Korisnik: zagondzija
  26/09/2020 - 10:44
  Ma da🙈😂🤣
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi