Stefan i Osman Karić
Screenshoot Instagram

Osman Karić, otac Stefana Karića, oglasio se na svom Instagram profilu rekavši da jedva čeka da postane deda. Naime, on je objavio fotku sina Stefana koji u naručju drži bebu, a tom prilikom je poručio:

Osman Karić

instagramprintscreen

Osman Karić, Foto: instagramprintscreen

- Lepo ti stoji beba, još samo to tebi treba. Treba ti dete. Da postaneš tata, da ima i brata, da bude ih dvoje, ma najmanje troje. Da postanem deda još samo to meni treba. Ostvari mi se san da žim ako treba još samo taj dan - napisao je Osman.

Otac učesnika ,,Zadruge 4" Stefana Karića, Osman Karić, redovno prati kako se njegov sin ponaša u rijalitiju, a sada je ispričao da je Jovana Ljubisavljević misica, s kojom je njegov naslednik uplovio u vezu, poput svake druge devojke u rijalitiju, te i da ne misli da će njihova veza da opstane.

- Ponosan sam na Stefanovo učešće u rijalitiju i drago mi je što je pokazao prave vrednosti otkako je ušao da se takmiči. Što se njegove veze s Jovanom tiče, ne mislim da je ona po nečemu posebna. Ista je poput ostalih devojaka tamo, samo što deluje naivnije i hoće da se muškarci mnogo trude oko nje. Ne znam da li je to deo neke taktike, ali je činjenica da je baš neobična devojka. Stefan je uvek tražio savete od mene kada su devojke u pitanju, a nastaviću da pričam s njim o tome i kad bude izašao. Sve u svemu, drago mi je što je Stefan s Jovanom, haos prave ovi ostali parovi, neki treba da se stide svojih postupaka - rekao je Osman.

Komentari (4)

miki

01.05.2021 06:11

baš si lepo vaspitao sina. odvratno se ponaša sa svojim devojkama. mali voli samo sebe i nikoga više. neznam za šta si ponosan ?

Aleksa

01.05.2021 09:16

Ne treba da bude ponosan. Rumenko se odvratno ponaša prema svim devojkama.

ђура

01.05.2021 11:30

Ова два мала Наполеона воле све што је велико и високо : аутомобиле , жене. високе потпетице ....

BGD

01.05.2021 18:10

@ђура - kao sto Osman nije ozenio svoju bulu tako za svoga Sulju trazi belu Srpkinju...NIJE DO OSMANA NI SULJE NEGO DO SRPSKIH BELIH ZENA KOJE OCIGLEDNO NEMAJU OCEVE jer da ih imaju ne bi im dozvolili da kote balije