Stefan i Osman Karić
Screenshoot Instagram
Stefan i Osman Karić

Screenshoot Instagram

Stefan i Osman Karić, Foto: Screenshoot Instagram

Osman Karić, otac učesnika Zadruge, Stefana, poznat je po svojim aktivnostima na društvenim mrežama. Osman se danas oglasio na Instagramu i na svoj prepoznatljiv način obratio se svima koji ga ne vole:

Osman Karić

instagramprintscreen

Osman Karić, Foto: instagramprintscreen

- Mnogi me vole, neki me mrze, neki kažu divan, a neki loš otac. Oni što kažu da sam loš njih ću staviti u isti koš, svakim danom ima ih još. To su za mene neostvarene žene, jako su tužne, jer nisu j*bene, možda su imali mamu, al' ne i tatu, nisu lojalne ni rođenom bratu, sa svima na društvenim mrežama bile u ratu. Takve se slade svačijom mukom i ne jedu jela sa belim lukom. To su vampiri, svi koji su bolji za njih su krivi, podržavaju lažne priče, kriju ku*ave i naglas ko krava u štali riče. Životne priče svoje tuđim brišu i daju ku*avama u Zadruzi skalu višu. Mrze one sve što hoda, svoje slabosti kriju, ne ispod tepiha, već ispod drvenog poda. Ps: Isterivač zlih hejtera - napisao je Osman i dodao u svom stilu:

- 'ajde bake na svoje štake, krenite na mene, ja volim žene. Danas je dan loših baka, stanite u red, primiće ga svaka - zaključio je Osman uz emotikon koji se smeje.

BONUS VIDEO:

Noćas je došlo do obrta, Karić i Misica zakopali su ratne sekire, pomirili su se, a pali su i vreli poljupci.

PROČITAJTE JOŠ: