Lazar Jeremić
Screenshoot Youtube
Lazar Jeremić

Screenshoot Youtube

 Foto: Screenshoot Youtube

- Nas dvoje smo se u početku družili jer sam želeo da joj pomognem, s obzirom na to da nije bila materijalno situirana. Čak je i živela kod mene - otkrio je Lazar za „Alo!“, a onda je uspeo da nas šokira.

- Nakon nekog vremena stupili smo u seksualne odnose, jer je ona zaista bila prirodni talenat za ispunjenje svih mojih fantazija. No, problem je nastao kada sam shvatio da sve što radi u seksu nije toliko amaterski za jednu mizeriju iz provincije. Kasnije sam se uverio i zašto je to tako - priča Lazar, koji je doživeo šok kada je u svom stanu zatekao Anđelu na gomili.

Lazar Jeremić

Alo

Lazar Jeremić, Foto: Alo

- Zatekao sam je u grupnjaku i to u svom stanu. Nisam mogao da dođem k sebi. Jedan od te dvojice momaka koji su je ka*ali mi je otkrio da je zapravo mala profi kurva i da su joj plaćali. Ubrzo sam počeo da dobijam pozive i pretnje jer sam ja navodno ubirao plodove njenog rada. Doživeo sam da mi brat izlaže njen cenovnik, da mi se kolege iz sveta fudbala smeju u lice - ispričao je Lazar i otkrio šta se desilo nakon što je odlučio da se raziđu.

Lazar Jeremić

Alo

Lazar Jeremić, Foto: Alo

- Saznao sam i da je ona u trenucima mentalnog pucanja sklona suicidnim mislima, pa nisam želeo da budem kriv za neki njen eventualni pokušaj da sebe povredi. Otišao sam u Crnu Goru da igram fudbal, a njoj sam ostavio svoj stan u Smederevu, da u njemu živi, jer mi je kukala i plakala da nema nigde nikog i da sam joj ja jedini spas. Kada sam se vratio, doživeo sam novi šok. Moj stan je ličio na najjeftinije budoare i kupleraje - kaže Lazar Jeremić za „Alo!“.

Iz stana ju je izbacio, a da od nje nije, kako kaže, dobio ni izvinjenje.

- Umesto toga, Anđela mi je ukrala laptop, skupoceni mobilni telefon, 5.000 evra i ostale vredne stvari iz stana - kaže Jeremić, koji dodaje da je sada u srećnoj emotivnoj vezi, te da ga prošli život, kao i Anđela, više ne interesuje.

Pročitajte još: