NAKON DISKVALIFIKACIJE Oglasio se Vladimir Tomović i poslao snažnu poruku, ovo niko nije očekivao!

On je iscrpljen od svega ali je odgovorio na ono što najviše zanima javnost

Vladimir Tomović
Vladimir Tomović, Foto: Printscreen/Youtube

Vladimir Tomović diskvalifikovan je u utorak uveče iz "Zadruge" jer je ucenjivao produkciju, što je prema njihovim pravila najstrože kažnjivo. Nakon izbacivanja iz takmičenja on nije imao priliku da se pozdravi sa ostalim učesnicima, već je morao na brzinu da napusti kompleks gde se nalazi rijaliti.

Po njega je došao brat Vladan i zajedno su otišli u njegov stan. U početku nije hteo da govori za medije o svemu što se dešavalo u šouu, ali je na nagovor Kurira pristao da da kratku izjavu.

- Po izlasku sam bio kod Vuka Moba, on je moj brat. Malo smo popričali, popili, čestitao sam mu na rođenju ćerke. Kod brata Vladana sam sad, još ne znam kada ću za Crnu Goru. Psihički sam loše jako, ja sad stvarno nisam u stanju, niti mogu da dajem bilo kakve izjave i intervjue. Još sam u stanju šoka i iscrpljen od štrajka glađu. Videću kakvi će mi biti nalazi što sam uradio, još čekam rezultate. Nadam se da će biti dobro sve - istakao je bivši zadrugar.

Na pitanje da li to znači da postoji mogućnost povratka u Zadrugu, rekao je da ništa nije isključeno.

- Ništa ne znam. Svako dobro - završio je Tomović.

OVDE pročitajte detaljnije šta je rekao Vuk Mob nakon Tomovićeve diskvalifikacije.

Povezane vesti

 • Korisnik: snezana
  31/03/2021 - 18:18
  Hajde ti prijatelju svojoj kuci, leci se i uzivaj. Nezamenljivih nema. A ni povlascenih. Bahati se negde na drugom mestu. U svojoj kuci
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi