Stefan Osman ALeksandra
Printscreen/Youtube
Stefan Osman ALeksandra

Printscreen/Youtube

Stefan Osman ALeksandra, Foto: Printscreen/Youtube

Tokom današnje podele budžeta, ovonedeljni vođa, Aleksandra Nikolić, zamerila se mnogim zadrugarima, dodelivši im budžet manji od očekivanog. Između ostalog, na zaprepašćenje svih, Aleksandra se obratila i svom bliskom prijatelju, Stefanu Kariću, pa mu dala srednji budžet:

- Mislim da imam bliže ljude ovde, samo zbog toga. Inače smo prijatelji, poznajemo se od ranije, poznajem mu i oca, prijatelje, čak sam sa jednim i bila u vezi. Možda sam se ogrešila, ali je tako kako jeste - rekla je Aleksandra tom prilikom.

Zadrugari su odmah dobacivali, pa je podsećali da je provodila i dane u Stefanovoj kući, brćkajući se u njegovom bazenu i da je Osman Karić uvek bio uz nju, te da je napravila pogrešan potez. Stefanu takođe nije bilo pravo, pa je, vidno iznerviran, poručio da će razvezati jezik i reći mnogo toga.

Aleksandra Nikolić - Alex

PrntScrn

Aleksandra Nikolić - Alex, Foto: PrntScrn

Osman nije ostao imun na današnja događanja u Beloj kući, pa se tim povodom oglasio za portal Pink.rs, kako bi prokomentarisao potez Aleksandre, koju je podržavao od samog početka "Zadruge 4":

- Činjenica da je Aleksandra bila kod nas prošlog leta. Povod okupljanja je bilo roštiljanje i kupanje na bazenu, jednom rečju žurka Stefanovih bliskih drugova i drugarica, od kojih je jedna bila i Aleksandra Nikolić. Koliko sam ja shvatio došla je u društvu svoje drugarice i Stefanovog druga, kome ime ne želim pominjati, što znači bila je tada u vezi sa Stefanovim drugom. Koliko sam ja ispratio Aleksandra je tada bila jako fina i kulturna, pristojna devojka, čak dosta se razlikovala od drugih devojaka. Što se tiče Aleksandre i Stefana i bilo kakve ljubavne ili se*si priče, koliko ja znam uopšte je nije bilo, ali ne mogu da garantujem, ali za taj dan, tačnije veče mogu da tvrdim da nije. Gledao sam tu podelu budžeta danas i verujem da Stefan nije mislio da kaze da je on bio sa njom, već da zna nešto škakljivo za nju, ali mislim da to neće izneti sigurno, dok god ga ona ili osobe poput Nadice ne budu ugrožavale - rekao je Osman.

Komentari (3)

Gtr

13.04.2021 09:08

Osman i mali mu Saban ponovo jasu!

Nada

13.04.2021 10:23

Ovaj odvratni Osman sinu i namesta te Patri i dovodi mu devojke koje padaju na bazen i kucu ! Stefan je nula od muskarca toliko ljigav i da mu nije tate niko za njega nebi ni znao ! Tata Osman ima i crnu proslost !

ђура

13.04.2021 15:33

Да ли му је жао што и он није био учесник ? Одвратно .