Jovica Putniković
Printscreen/Youtube
Jovica Putniković

Printscreen/Youtube

Jovica Putniković, Foto: Printscreen/Youtube

Pomenuta dopisivanja Maje Marković i uglednog beogradskog doktora na gorepomenutom portalu, imao je priliku da vidi i njen bivši verenik Jovica Putniković, koji je ostao zabezeknut novim saznanjima o svojoj doskorašnjoj verenici.

- Nisam mogao da verujem da je sposobna da to uradi, ja tu devojku definitivno ne poznajem! Po tome što je radila, ispada da je sponzoruša - sa mnom je živela, imala je sve, a njemu je pisala da neću ništa da joj kupim! Evo, pitajte i njene šta je sve imala i kako je živela dok je bila sa mnom! Znači, traži i od njega, a ovamo ima i od mene, to je bukvalno korišćenje - počinje Jovica svoju priču za Pink.rs.

Maja Marković i Alen Hadrović
Maja Marković i Alen Hadrović, Foto: Printscreen

Iako je Maja u "Zadruzi" tvrdila da je Jovica, dok su bili zajedno, odlično bio upućen u njen navodno prijateljski i kolegijalni odnos s pomenutim hirurgom, Jovica kaže da to nije istina.

- Meni tog doktora nije pominjala... Ja sam Maji predložio da uđe u "Zadrugu" i kontaktirao sam tim povodom jednu osobu, i Maji rekao da ću pokušati sa još par strana da vidim da li to može, šta i kako. Posle par dana mi je ona sama rekla:"Kada sam bila na poslu, pominjala sam da bih volela da uđem u "Zadrugu", to je čuo jedan doktor i rekao da može da mi pomogne"... E, tad sam prvi put čuo za doktora, pre toga nisam čuo ni za jednog doktora! Nisam ja znao za njega uopšte, definitivno da je on dolazio u stan, čim Maja kaže da zna gde smo ona i ja živeli... To nisam pomislio da može da mi uradi - kaže Jovica.

Tragom informacija da je Maja i svog bivšeg supruga Radovana varala, te da je to bio razlog zbog kog su prekinuli, pitali smo Jovicu da li ga je Markovićeva informisala o uzrocima njihovog rastanka.

Jovica Putniković

printscreen/Youtube

Jovica Putniković, Foto: printscreen/Youtube

Kako kaže, vidi da Alenu nije svejedno zbog Majinih afera.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Nada

28.01.2021 17:09

Cime se bavi ovaj Jovica Putnikovic kada je tako Maji sve placao ? Bio je kratko u Zadruzi ali nikada vise nista nisam cula !