Nadežda Toma
Alo.rs
Nadežda i Toma

Alo!

Foto: Alo!

Nadežda Biljić se oglasila na svom Instagram profilu nakon što je Toma Panić ostavio nju i sina Longa kako bi učestvovao u rijalitiju Zadruga.

Ona mu je uputila reči podrške kao i to da ga čeka da se vrati.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @nadezda_biljic_official on Sep 5, 2020 at 3:45am PDT

"Lubavicee moj ponosna sam na tebe što si skupio snage i svesno ušao u "Zadrugu" ostavljajući mene i Longa, znam da ti neće biti lako ali znaš da sam ja tu i da te čekamo beba i ja... verujem u tebe i znam da ćemo posle ovoga biti još jači... sad ću ja tebi čuvati leđa i biti tvoja snaga kao i ti meni sve ovo vreme... prošli smo svašta, i ostali smo i opstali još jači nego što smo bili... volim te onoliko koliko možda i ne možes da zamisliš... znam da ćeš unutra pokazati ko si i da si porodičan i divan čovek... uvek ću bezuslovno biti uz tebe i podržavati tvoje odluke, kao što sam i do sada radila... mi smo tim koji pobeđuje i uvek smo bili... ovo je tvoja borba i znam da ćeš se izboriti do kraja, a ja ću uvek biti uz tebe... nedostajaćeš mi mnogo, ali znam da ova razdvojenost će nas još više zbližiti, verujem ti i sigurna sam u tebe... Volim te najviše na svetu! I vidimo se sledeće godine u finalu" napisala je Nadežda uz njihovu zajedničku fotku.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Nada

05.09.2020 14:55

Srecno - njima je novac zaista potreban !

Uroš

05.09.2020 16:01

Kakva borba? Nisu se zaposlili. Lenštine.

Nada

05.09.2020 19:28

@Uroš - Urose a dali ti imas posao ? Nadezda je pevacica a Toma maneken bar to im je bila profesija pre Korone - sada se zna da okupljanja nema do daljnjeg i treba preziveti a imaju i malu bebu. Stidi se svoga komentara !