Kristijan Golubović
YouTube/Printscreen
Kristijan Golubović

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

"Javno si pretio Staniji Dobrojević, da li si svestan da ćeš ti biti kriv ako joj se nešto desi zbog reči koje si izgovorio?", pitao je novinar Kristijana.

DA LI STE I VI IMALI SLIČNU SITUACIJU KAKVA SE DOGODILA KRISTIJANU?

 
Kristijan Golubović

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

"Ta jedna žena mi je odgrizla onu stvar. Mučila me je godinama, baš je bila turbulentna veza. Trčao sam sa Slavije kući kada me je videla, ja sam došao u kuću, zagrejao krevet fenom, raščupao kosu da bude kao da spavam. Ona je došla, omirisala me dole i pitala šta radim, ja sam rekao da spavam. To je patologija. Šarali su mi i po džipu da sam muška k*rva, svašta mi se dešavalo", pričao je Kristijan.

Kristijan Golubović

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

"Bio sam dosta mlad, imao sam 16 godina, ona je saznala da sam bio s jednom devojkom sa Zvezdare, to se u njoj skupljalo, ja sam izašao iz kupatila, bio sam u nekom ženskom malntilu, stao sam na sto, krenuo je oralni s*ks, opustio sam se i onda sam osetio hiljadu igala. Počele su bale da mi cure, kada sam je pogledao video sam da ona nešto razvlači. Mene je oblio hladan znoj i trebao sam da joj otvorim vilicu, jer ja nisam bio svestan. Mislio sam da me je za prepono ujela, ja sam je onda udario odozdo, njoj su se okrnjili zubi, ja sam izleteo krvav i zgrabio čaršav iz maminog i tatinog ormana, tu sam imao i neku bombu. Video sam da ću da umrem, izašao sam tako go i bos na ulicu Braće Jerkovića. Kao da je Bog poslao taksi, bila je nazad neka žena s kesama, kako sam izleteo taksiti on je izleteo, ja sam ušao na suvozačka vrata. Ja sam mu rekao da mi je devojka pucala u pišu. Dali su mi 12 jedinica krvi. Bio sam totalno lud", rekao je Kristijan koji je sve nasmejao i dobio veliki aplauz od publike.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Pera

20.09.2020 09:28

Da li postoji veci lazov od ove spodobe?

kole

20.09.2020 21:48

najveci lazov je isto krimos ali iz crne gore isto pljackas u parove forsiraju ga pi.