Miljana Kulić i Tara Simov
prinstcreen
Miljana Kulić i Tara Simov

prinstcreen

Miljana Kulić i Tara Simov , Foto: prinstcreen

Miljana Kulić i Tara Simov su se posvađale tokom emisije "Pretres nedelje", kada je Kulićeva komentarisala to što je Jovana Ljubisavljević odabrana za najperfidniju osobu u rijalitiju.

Ovaj sukob se nastavio i tokom daljih izlaganja, a obezbeđenje je uletelo u kuću, dok su se one svađale u pušionici.

"Ćelava debela k*rvo, ćelava debela k*rvo. Ti bi ustvari volela da si k*rva, gledaj kosu, nemaš ništa", pričala je Tara i krenula da dodiruje Miljanu po perici.

"Ne smeš da mi diraš lične stvari. Sklonite je od mene, nemojte da mi čupa periku", govorila je Miljana, a Tara ju je pljunula. Sukob se nastavio i u kupatilu, a zatim je Milan zamolio Ša da izvede Taru.

"Tara, izazivaš je! Izađi napolje", sklanjao je Ša Taru. Miljana je pobegla u pušionicu, a Tara je krenula za njom i nastavila da je pljuje. Tara je pratila Miljanu do dvorišta, a zatim nastavila da je prati po kući.

Kulićeva je čučnula i držala se za stomak, dok je jaukala od bolova.

Bonus video:

Produkcija je odmah reagovala i obezbeđenje je istog trenutka izvelo Miksi, verovatno kako bi proverili povrede.

Komentari (4)

Nada

04.05.2021 10:01

Tara je siledzija i kabadahija i ima to u krvi jer ona mora da se bije da bi potrosila svu onu nervozu zbog nedostatka droge - tako ce tuci i Sha a Mitrovic neka i dalje mirno posmatra ! Sram ga bilo i njega i njegove zene - oni odobravaju nasilje !

Djordje

04.05.2021 10:28

Podelite im oruzije, to bi bili najbolje! Bar vise ne bi gledali to smece i sramotu ove zemlje!

Neša

04.05.2021 13:45

A Taru čak nisu izolovali ni u "zatvor".

Zana

04.05.2021 16:50

Ko je ovde ludji : neuroticna , agresivna Tara ili luda Miljana koja proziva mnoge devojke da su lude , kurve, da trebaju da idu u Lazu Lazarevic... , a ista se sexala po rijalitijima , imala kiretaze , ima vanbracno dete , kaki u tus kabini i po dvoristu , provlaci garderobu drugogg ucesnika kroz wc solju...Uzas. Quo vadis rijaliti ?