KOJA KUR*ETINA! Novi žestok sukob Tare i Ša, reper stavio do znanja Simovoj da se zbog nje razvodi i zapretio bežanjem, zadrugarkinim ljubomornim scenama nema kraja!

Tara je otišla u sobu, a Sandra Rešić je ostala da teši repera, pokušavajući da ga odgovori od ideje da ponovo ode sa imanja

Tara i Ša
Tara i Ša, Foto: Printscreen/Youtube

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su jutros celu sobu digli na noge, kada je Simova napravila ljubomornu scenu jer je Ša doručkovao sa Teodorom Bilanović.

On je čekao da dođe, a kad je video da je nema, otišao je do garderobera gde se nalazila.

- Sediš tamo s Teodorom i jedeš s njom - rekla je Tara.

- Nemoj to da radiš! Ko ti prenosio šta, koja kur*etina? Opet će me naterati da odem. Je*em je u usta, koja meni pravi frku! To guranje mene, to ne može više da radiš! Opet isto radiš, ko ti baca rovca? Sve vam je*em! Da meni ova devojka diže pritisak opet ovde - urlao je Ša.

- Zbog koga se razvodim? Jesi li retardirana? Ne mogu više! Ove psihopatije - vikao je Ša.

Tara i Ša
Tara i Ša, Foto: Printscreen/Youtube

- Šta te nervira? Svi su jeli! Ja se razvodim! Koji ti problem imaš? - nastavio je Ša.

Tara je otišla u sobu, a Sandra Rešić je ostala da teši repera, pokušavajući da ga odgovori od ideje da ponovo ode sa imanja.

- Ša, molim te, nemoj da gubiš ženu bezveze! Molim te sada, zbog sebe, i poslušaj me jednu stvar, idi tuširaj se sat vremena, naspavaj se, neka te kazne ako odspavaš. Probaj da razmišljaš "Šta god da je, zdrav si! - savetovala je Rešićeva.

Više o haosu Tare i Ša pročitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi