Toma i Nadežda
printscreen
Toma i Nadežda

printscreen

Foto: printscreen

- Zašto nisi odmah na početku rekao u kakvim si odnosima sa Nadeždom, nego sada sve iznosiš i kažeš kako si ostao sa njom zbog deteta? -, glasilo je pitanje.

- Mislim da dete ne treba da bude razlog opstanka veze, ali svaka ljubav preraste u poštovanje i naviku zbog dece. Ona je mlada i ja sam mlad, ali zbog toga ako trebamo da budemo zajedno, onda i ne trebamo. Ja sam pogrešio u tim stvarima, jednostavno sam veličao te stvari samo zbog nje, ne zbog mene i ona je majka mog deteta i ja nisam želeo da je predstavim u ružnom svetlu. Ja sam samo želeo da kažem kako je sve super, ali ja ovde nikada neću da iznesem sve što sam preživeo u životu, ako i što ovo nisam želeo ali ja sve krijem takav sam! Sve je bajno i sve je super pucaju milioni, ništa loše se ne dešava ja sam takav -, rekao je Toma.

Toma Panić

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

Nakon toga ubacila se i Miljana Kulić.

- Sinoć smo sve komentarisali, i ja se slažem sa gledaocima. Kada je ušao trebao je da bude iskren. On je na pozivu sve obećavao, mi smo ga hvalili, i da se uozbiljio. Smatram da ovo nije igra i da se ne igra i da je dobar i kao komentator, on je idealizovao taj odnos, a trebao je da kaže kakva je situacija i da sa njom nije srećan. On se naljutio kad sam rekla da je ovde ušao da se otarasi Nadežde, on nije ništa pričao na početku, a sada sve iznosi -, zaključila je Miljana.

Podsetimo, rat između bivših supružnika je eskalirao kada je Toma javno prevario 

Detaljnije o njegovom izlaganju pogledajte u video - prilogu ispod: