POTPUNO RASKRINKAVANJE! Oglasio se Nenadov prijatelj i otkrio da se čuo sa Ivanom, svi su razočarani njegovim ponašanjem, a detalje razgovora sa reperovom suprugom nije mogao da sakrije!

Ostao je šokiran reperovim ponašanjem u rijalitiju

Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić
Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić, Foto: Printscreen Youtube

Mina Vrbaški svojim povratkom u Zadrugu izazvala je pometnju, kada je Nenadu Aleksiću Ša prenela da ga je supruga Ivana ostavila zbog previše intimnog odnosa sa Tarom Simov.

Sada je o odnosu Tare i Ša, kao i o Aleksićevom ponašanju i psihičkom stanju govorio i njegov prijatelj i bivši rijaliti učesnik Stefan Šebez.

- Ja kao njegov prijatelj, družimo se četiri godine, i ja njega ne mogu da prepoznam. Ja ne znaš šta se njemu dešava, ne mogu da verujem šta čovek radi. On se tako nikad nije ponašao, nije mu lako, on je psihički skroz otišao, vidi se da mu je mnogo teško. Ja sam se čuo sa Ivanom, ali hoću da je ispoštujem, ona ne želi da se oglašava i tako će i ostati. Ne mogu da otkrivam šta mi je Ivana rekla, ali to što je rekla Mina, to je nažalost tako. Mislim da Ša neće ići dalje od ovoga sa Tarom - rekao je Šebez u emisiji ''Pitam za druga''.

Stefan Šebez
Stefan Šebez, Foto: Printscreen/Youtube

Više o odnosu Tare i Ša pročitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi