Ša i Tara
printscreen
Ša i Tara

printscreen

Ša i Tara, Foto: printscreen

Fran Pujas i dalje nije mogao da prestane da plače. On je ležao između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, a zadrugari su mu prilazili. U jednom trenutku mu je prišla i Paula Hublin, a ni ona nije uspela da ga uteši.

Dok je Paula tešila Frana, Tara i Ša su se svađali. Ša je zamerio Tari što ne leži sa njim u krevetu, a ona je govorila da ne može jer je Fran između njih.

- Evo vam krevet - pobesneo je Fran i izašao iz kreveta.

- Fran, nema veze sa tobom - pravdali su se oni.

Varnice između Tare i Ša nisu prestajale, pa je reper morao da se udalji i osami u garderoberu. Tara nije mogla ni tad da ga ostavi samog, pa je otišla da ga ubedi da se vrati nazad.

- Ružne stvari sebi ovde radim, ne želim više... - govorio je Ša.

Nakon kratkog ubeđivanja, Ša se vratio u krevet, a Tara mu je pomogla da namesti posteljinu, pa je i legla pored njega. Kako je vreme prolazilo, bila je sve bliža, a reperu to nije smetalo, pa se u jednom trenutku okrenuo i poljubio je u obraz. Ona ga je sve vreme mazila, da bi se na kraju vratila u svoj krevet.

Bonus video

Pročitajte još

Komentari (3)

Nada

27.01.2021 10:15

Cist primer kako vam jedna kur....na moze upropastiti brak ako je muskarac pic..ca kao Sha ! Sledeci potez je garantovano seks a onda sledi razvod braka !

gedza

27.01.2021 10:48

kakva smaracica, lozi je to sto ne moze da ga ima

dragan

27.01.2021 12:59

@gedza - Kako ne moze da ga ima hahahah , ona sve to radi s njegovim dopustanjem ..On njoj salje tajne poruke preko Sanje ..znaci u istom su njih dvoje K