Maja Marinković
Instagram/Printscreen
Maja Marinković

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Starleta je sa samo 24 godine već imala desetak estetskih korekcija, koje su je papreno koštale.

On dodaje da ovde nije bio kraj njenom ulepšavanju. Kad je raskinula vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, utehu je pronašla kod hirurga!

Maja Marinković

YouTube/Printscreen/Alo.rs

Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

- Rešila je da promeni oblik i konturu lica operacijom brade od 1.500 evra. Ubrizgala je botoks, istetovirala obrve, a korigovala je i usne, i to već treći put. Najviše novca je dala za fasete za zube - 5.000 evra - priča sagovornik.

Prema njegovim rečima, Maja je prve operacije imala još pre nego što je ušla „Zadrugu 2".

- Još tada je uvećala grudi, prvi put uradila usne i zategla lice. Tada ju je sve to koštalo 10.000 evra. Kad su je pitali odakle joj toliki novac za operacije, govorila je da je sve to platio otac. Kasnije je tvrdila da je sve nove operacije finansirala sama - otkriva izvor.

Majin tata Radomir Marinković Taki potvrđuje da je uložio pare u ćerkin izgled.

Maja Marinković

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

- Pre nekoliko godina sam joj platio grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 evra. Lepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je želela da promeni na sebi. Doterala je i liniju, vodila je računa o tome šta jede - rekao je Taki.

Podsetimo, Ana Korać je u jednoj emisiji rekla kako se Maja trudi da je potpuno iskopira i da svaku operaciju odradi smisleno da bi što više izgledala kao popularna starleta.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (6)

Nada

25.11.2020 11:26

Jedno pitanje za tatu - a gde ti radis ?

Vila

25.11.2020 20:42

@Nada - Isto se pitam. Odakle mu pare?

Mimi

25.11.2020 14:23

E kad bi mozak mogao da se operiše...

bane

25.11.2020 17:41

Zamisli ovo cudo ti rodi dete.Kada ono akrep,sro lici na majstor Ziku...

sale kg

25.11.2020 17:50

taki ulaze u cerku da je udomi matorim neizivljenim biznismenima

Branislav

26.11.2020 01:17

Neću reći da je bil ružna pošto su okačili fotku koja se 3 puta iskuvala u veš mašini, ali sada je AKREP! Užas živi! Kakav crni labud, izobličena je totalno, sva iskrivljena..... Ne znam, možda ja nisam normalan, ali meni ovo nije normalno - na šta je svet izašao i kakve se sve pošasti propagiraju kao normalne, lepe, poželjne i sl. Probudite se ljudi i aktivirajte mozak, ne dozvolite da nas formatiraju i preobraze u nekakve robote modernog vremena!!! Biće kasno, ako već i nije!