Neca i Bora
printscreen/Youtube
Neca i Bora

printscreen/Youtube

Neca i Bora, Foto: printscreen/Youtube

Pravi skandal u Beloj kući nastao je nedavno kada je Tiktoker, Nenad Neca Lazić priznao da je biseksualac kao i da je zaljubljen u Boru Santanu.

Neca od tada nije u dobrim odnosima sa Borom i Milicom Kemez, a napisao im je i tajno pismo koje su pronašli ljudi iz produkcije. Kako se čini, Neca je bio spreman da pobegne iz Zadruge.

Neca i Bora
Neca i Bora, Foto: PrntScrn

- Dragi moj Boro. Odlučio sam da je bolje ovako. Teško je od kada ne pričaš sa mnom, duša me boli zbog toga mnogo. Izgubio sam sve i porodicu i prijatelje, a pored svega izgubio sam tebe i Milicu. Moja iskrena emocija te je dovela u neprijatnu situaciju i zbog toga sam odlučio da samoinicijativno izađem i pustim te da me zaboraviš i ostaviš iza sebe kao najgori deo tvog boravka u Zadruzi 4. Sada verovatno šetam sam po Šimanovicima jer nemam nikoga. To je sada nebitno. Želim da znaš da sam te voleo i da ću te voleti kao Boga. Milica je moja najbolnija tema ovde, bila i biće. Obrukao sam se, i svoju porodicu, ali znam samo jedno, pored mojih ružnih uspomena ovde, Milica i ti ćete ostati deo mog lepog vremena i uspomena provedenog tu. Samo znaj da sam tebe i Milicu voleo najviše. Iskreno sam želeo da se ona i ti pomirite i da moja emocija nije bitna, već VI! Molim i tebe i Milicu da se držite i budete tu jedno uz drugo do kraja. Poradi na tome da Mica i ti izgledite odnose. Možda mi u budućnosti oprostiš! Volim te i voleću te bez obzira na sve. Zbogom zauvek - glasilo je Necino pismo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Nada

29.12.2020 10:10

Mislim da je produkcija postupila krajnje nekorektno objavivsi pismo javno - to je necija intima i netreba se igrati sa tim. Posledice mogu biti po Necu katastrofalne !