Jovica Putniković
printscreen/Youtube
Jovica Putniković

printscreen/Youtube

Jovica Putniković, Foto: printscreen/Youtube

Jovica Putniković otkrio je da je sa svojom devojkom Majom Marković, koja je u Beloj kući započela romansu sa Alenom Hadrovićem, radio na bebi pre njenog ulaska u ''Zadrugu'', a sad su se pojavile sumnje da je ona zaista u drugom stanju.

Naime, Maja je danas više puta osetila mučnine, povraćala je tokom večerašnje emisije i tražila da uradi test, dok se Putniković, još oporavlja u bolnici od teške saobraćajne nezgode.

Jovica se oglasio iz bolničke postelje i dao svoj komentar na to:

- Ne verujem da je trudna, ipak je ona tamo već dva meseca skoro. To što povraća ne mora da znači da je trudna. O tome ću svakako misliti kad sve to bude provereno i sigurno. Valjda je imala ciklus u međuvremenu, ne znam, ne bih sve to komentarisao, dok ne budem siguran, ne želim da unapred pričam o tome, želim ipak da sačekam da to se uverim o to - rekao je nekadašni učesnik rijalitija ''Zadruga'' i dodao da se ne oseća dobro, te da je i dalje prikovan za bolničku postelju:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MAJA MARKOVIĆ (@maja.markoviic) on Oct 20, 2019 at 8:10am PDT

- Uopšte nisam bolje, konstantno sam na trodonima, trpim velike bolove... Ne mogu da se pomeram. Još sam u bolnici, fizički i psihički sam katastrofa. Ne osećam kičmu, noge, ruke... Lekari mi kažu da mi predstoji dug oporavak - rekao je Jovica.

Pročitajte još

Komentari (1)

sergije

27.10.2020 11:05

putuj putnikovicu od ove nicevo.