Nataša Radan
Screenshoot Youtube
Nataša Radan

Screenshoot Youtube

Nataša Radan, Foto: Screenshoot Youtube
Filip Đukić i Nataša Radan

Screenshot Twitter

Nataša Radan, Foto: Screenshot Twitter

Naime, kako nam je ispričao izvor blizak Leskovčanki, Nataša je pre nego što je prvi put ušla u rijaliti seks naplaćivala 100 evra, a sada je njena cena udvostručena. 

-Nataša je već u ranom periodu svog života shvatila da može mnogo da zaradi zahvaljujući svom izgledu. Vrlo rano je počela da koristi seks kako bi dobila ono što joj treba, ali su u jednom trenutku njeni apetiti postali veći. Shvatila je da joj je rijaliti ulaznica u svet poznatih, ali i način da podigne svoju cenu - priča naš izvor i dodaje:

-Nataša je na početku pristajala na seks sa muškarcima u zamenu za paklicu cigareta, ali je u jednom trenutku počela i da ga naplaćuje. Najpre je odlazila u krevet sa muškarcima za 50 evra, a potom je tražila dvaput više i tu tarifu je držala sve dok nije prvi put ušla u rijaliti - priča naš izvor i dodaje da je Radanova nakon „Zadruge“ uspela da profitira.

Natašu tukla supruga njenog ljubavnika!

Skandal u Leskovcu koji se i dan-danas prepričava šokirao je Natašinu porodicu i prijatelje.

-Radanova je radila kao konobarica u jednom kafiću u rodnom Leskovcu, čiji je gazda redovno provodio noći s njom i varao svoju suprugu. Kada je prevarena žena to saznala, uletela je u lokal i brutalno pretukla Natašu, nakon čega je tražila razvod. Nataša je pretrpela povrede i jedno vreme se nigde nije pojavljivala - otkriva izvor ,,Alo!“.

Nataša Radan

Alo.rs

Nataša Radan, Foto: Alo.rs

-Kada je izašla iz rijalitija, udvostručila je svoju tarifu, tako da sada noć sa njom košta 200 evra. Moguće je da će ponovo da podigne cenu svojih usluga kada bude izašla iz treće sezone „Zadruge“ - kaže naš izvor i dodaje da je Nataša pre nego što je postala poznata javnosti pristajala na razne zahteve svojih klijenata.

Nataša Radan

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

-Bila je poznata po „četvorkama“, odnosno seksu sa tri muškarca u isto vreme, a tu uslugu je naplaćivala 200 evra - kaže naš izvor, a mi smo pozvali prijateljicu Nataše Radan kako bismo proverili ove navode. 

-Čula sam te priče o Nataši i žao mi je što se ona više ne zauzima za sebe u „Zadruzi“ i što se ne brani. Nas dve se ne poznajemo dugo, ali verujem da nisu tačne ružne stvari koje se pričaju o njoj - rekla je Natašina prijateljica Milica za „Alo!“.

Pročitajte još: