Paula i Fran
Printscreen/TV Pink
Paula i Fran

Printscreen/TV Pink

Paula i Fran, Foto: Printscreen/TV Pink

Pod rednim brojem 3. nastupili su Paula Hublin i Fran Pujas. Ovaj par je imao zahtevnu koreografiju, koju je do detalja osmislila upravo Paula. Kao neko ko se bavio plesom, Fran je sledio njena uputstva i davao sve od sebe da je isprati, što se i ove večeri moglo primetiti.

Nastup je odisao emotivnim nabojem koji su takmičari uspeli da prenesu i na članove žirija. Oni su plesali uz pesmu "Bounce" a Paula je otvorila nastup solo tačkom, gde joj se kasnije pridružio i Pujas koji je pokazao prave hip hop pokrete na sceni.

Djuskovizija žiri

Printscreen/KlikPink

Djuskovizija žiri, Foto: Printscreen/KlikPink

Usledili su i komentari žirija koji su bili i više nego pozitivni:

Nemam šta da kažem, ovo je savrešno dobro! Vi ste bili svesni da ste na sceni, i kako komunicirate sa svima, meni je ovo najbolje - rekao je Đole. 

Ja sam oduševljena, prelepi ste, zgodni ste, neću da se ponavljam kao Đole, mi znamo. Nastup koji je pomerio granice, moram da te angažujem za neki spot - rekla je Vesna.

Ovo je divno, sve među vama funkcioniše, jedva čema da izađete da radimo - komentarisao je Dejan.

Ovo je život, oslikali su ljubav - dodala je Slađa.

Bravo! - dodao je Đani.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Goran

28.02.2021 13:14

MORAM PRIZNATI,,,DA U ZUVOTU NISAM VIDEO OVAKO EPU ZENU,,I VAKAV NJEN PLES. BRAVO.

SVETLANA

28.02.2021 13:14

Zaista neverovatna lepota i ples. Bravo.

Nada

28.02.2021 15:51

@SVETLANA - Ples da ali lepota ? Pa vidite je bez sminke kada ustane iz kreveta ? Zar mi u Srbiji nemamo lepotice i dobre plesacice jer ako se ovako nastavi Hrvatice ce nam preplaviti i Srbiju i Beograd .

mm

28.02.2021 19:22

NADO GLUPACO,kakva si ti bez sminke sta siris mrznju,imas nesto protiv,idi zavuci se u misiju rupu i ne izlazi,vidimo tvoje lepotice kakve su sve napumpane od plastike