Nikola Orozović
Alo!

U razgovoru sa našom ekipom zadrugar je otkrio dosad nepoznate detalje o sebi, te je za naš portal rekao čime se trenutno bavi i koliko radi na sebi:

Nikola Orozović

Alo!

Foto: Alo!

- Kada sam izašao iz "Zadruge" počeo sam da treniram, mnogo sam se ugojio, a sada se vraćam polako u formu. Mnogo vodim računa šta i koliko jedem - rekao je Nikola.

Iako vodi računa gde kupuje hranu i šta jede Nikola je ispričao koje sitnice najčešće uzme na trafici: 

- Na kiosku jedino što kupim su žvake koje volim da žvaćem i obavezno novine jer volim da sam upućen u trenutno dešavanje - rekao je Orozović.

Nikola Orozović

Alo!

 Foto: Alo!

Naslovna strana Alo novina je rijaliti igrača mnogo iznenadilo. U pitanju je p*orno skandal njegovog prijatelja Lazara Jeremića, pa shodno tome Orozović je to prokomentarisao i uputio žestoku poruku Jeremiću i kontroverznoj medicinskoj sestri.

- Au Laki šta radiš brate, gori si od mene. Video sam da su ušli želim im sreću i da dođu do kraja - rekao je Nikola, pa uputio poruku drugu:

- Uživajte uskoro će Laki u "Zadrugu 4" pa će moći da uživo to i rade.

Kao što je već poznato Nikola Orozović je bio u žiži p*orno skandala, te je njegov klip obišao sve društvene mreže. Ono što je tada bivši zadrugar rekao za domaće medije je da on nema nikakve veze sa tim klipom i da mu je glupo što je ugledao svetlost dana. I dalje čvrsto stoji da ga on nije pustio u javnost i da ga je sramota što to mora da gleda njegova porodica.

DA LI I VI KUPUJETE ISTE STVARI NA TRAFICI KAO NIKOLA?

 

Pročitajte još: