Maja i Janjuš
youtubeprintscreen
Maja i Janjuš

youtubeprintscreen

Maja i Janjuš, Foto: youtubeprintscreen

- I kada joj najteže, tu sam. Pomirili smo se, sad smo dobri - rekao je Janjuš.

- Nemoj da plačeš. I posle Janjuš ne valja - nastavio je Marko.

Podsetimo, Janjuš je u trećoj sezoni rijalitija Zadruga prevario svoju suprugu sa Majom, po izlasku iz rijalitija oni su krili svoju romansu od javnosti. Ulaskom u četvrtu sezonu priznali su da su sve vreme bili zajedno, ali isto tako su iplivali svi jezivi detalji njihovih svađa i tuča nakon čega su odlučili da stave tačku na svoj odnos. Ubrzo nakon toga Maja je uplovila u vezu sa Čorbom, posle par ljubavih brodoloma i sa njim je raskinula.

Maja i Janjuš

printscreen

Maja i Janjuš, Foto: printscreen

Ono što je šokiralo sve jeste ponovno pomirenje Janjuša i Maje, iako je on imao tajni zadatak da ubedi Miljanu da se pomirio sa Marinkovićevom, drvo ga je ukratko nakon toga obavestilo da je zadatak uspešno obavio. Janjuš je nastavio posle toga sa Majom da ima prisan odnos, a onda je danas palo ipriznanje sa njegove strane da su ponovo zajedno. Koliko će trajati ova ljubavna idila ostaje da vidimo.

Komentari (1)

Nada

31.03.2021 17:19

Nasla krpa zakrpu ! Za Janjusa i nije neka bolja - njemu treba samo seks i zato ce je iskoristiti jer neverujem da bi on presao preko veze koju je imala sa Corbom . Koja kaljuga !